המלצות על מקום לימודים בבקשה!

רחליש

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
שלום לכולם,

החלטתי שאני מעוניינת ללמוד תלת מימד והדמיות, בעיקר לעבודה על הדמיות אדריכליות (לא מעניין אותי כרגע ליצור אנימציות סתם).
מהנדס אזרחי שאני מכירה הראה לי עבודות שנעשו ב3D Studio Max 9.
בשיטוטי ברשת מצאתי רק 2 מקומות שמלמדים : ג'ון ברייס, ומכללה של אוטוקאד (של יבואן התוכנה בארץ), וגם עוד דעות על מגוון תוכנות אחרות כמו maya וכדו'.

בקיצור, התבלבלתי, ואני זקוקה לעצה טובה.
בהנחה שהמיקוד שלי הוא הדמיות לצרכים אדריכליים (כולל עיצוב פנים), ואני גרפיקאית מנוסה מאוד (10 שנים), עם יכולות מצויינות בקליטת תוכנות, איזה תוכנות כדאי ללמוד, והכי חשוב- איפה???

תודה רבה!

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם פרוג פותחים קורס לנשים כדאי לך ללמוד בפרוג, אני למדתי תלת מימד בפרוג תוכנת מאיה וב"ה אני בתוך עבודות תלת וכמו בכל קורס פרוג נותנים את הנשמה.

לגבי התוכנות זה לא כ"כ משנה כי בכל תוכנה אפשר לעשות את אותם דברים ושלא יגידו לי פה שעושים הדמיות רק ב 3D Studio Max כי אני הסתובבתי בכמה סטודיואים שעובדים עם מאיה וגם בקורס בפרוג הביאו לנו שיעורים מיוחדים להדמיות ע"י אחד שעושה הדמיות רק במאיה וזה פשוט היה מדהים.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
IP6 צודק כי המידול ניתן לעשות בכל תוכנת תלת מימד (אם כי יש כאלה שנוחות יותר לאדריכלות בצורה ספציפית) גם כך אם רוצים את ההדמיה מושלמת צריך להשתמש עם רנדר חיצוני כמו v-ray או yafa-ray

אתי לוי

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
והכי חשוב איפה?

נכתב ע"י רחליש;512623:
בשיטוטי ברשת מצאתי רק 2 מקומות שמלמדים : ג'ון ברייס, ... והכי חשוב- איפה???

גון ברייס מומלץ, למדתי שם בעבר.
חשוב שיהיה תרגילים רבים, שיעורי בית ואפילו מבחנים!

vj

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מקפיצה את האשכול...
ip6 - את הידע שלך רכשת רק מפרוג?
אני מעונינת גם ללמוד כמו רחליש הדמיות בעיקר לעיצוב פנים ואדריכלות מה אני צריכה בשביל זה?

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י vj;595799:
מקפיצה את האשכול...
ip6 - את הידע שלך רכשת רק מפרוג?
אני מעונינת גם ללמוד כמו רחליש הדמיות בעיקר לעיצוב פנים ואדריכלות מה אני צריכה בשביל זה?

כן! בהחלט את הידע שלי רכשתי רק בפרוג, חשוב לי להדגיש שעשיתי המון שיעורי בית והרבה מעבר לזה שזה דבר חשוב מאוד, כמו"כ יש לי הרבה מדריכים לתוכנה שאני עובר עליהם ובכלל כל הזמן מחפש מדריכים חדשים בתוכנה ומי שרוצה יוכל לקבל את המדריכים ממני.

עוד דבר, המורה שהולך ללמד בפרוג תלת מימד הוא אמן בתלת מימד ובהדמיות ומעבר ללימוד תוכנת מאיה הוא יודע להעביר טוב את הלימוד וההסבר איך מגיעים לריאליסטיות בהדמיות, הוא מתעסק גם באנימציות, ובכלל יש לו המון ידע בתוכנת מאיהומכניס בשיעורים שלו הרבה טיפים מיוחדים לעבודה בהדמיות.

vj

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לימודים בצפון איפה יש? ג'ון ברייס טוענים שרק אם לוקחים את כל הקורס של העיצוב גרפי. זה בתוכו.

vj

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
וכנת 3D MAX היא התוכנה הפופולארית ביותר ליצירת תמונות ואנימציות תלת-מימדיות. היום, יותר מתמיד, תלת-מימד הינו חלק בלתי נפרד מהעיצוב. מנטור מזמינה אותכם להיכנס למימד הנוסף של העיצוב וליצור דמויות, עולמות, סצנות ואנימציות חדשניות שיתנו לכם יתרון ופריצת דרך קריאטיבית.

מהנושאים הנלמדים בקורס:
* מושגי יסוד בדו-מימד ותלת-מימד
* עבודה עם קו וצורות דו-מימדיות
* מידול: דו-מימד לתלת-מימד
* הסביבה התלת-מימדית
* מצלמה ותנועות מצלמה
* תאורה: מיקום, צבע, עדשות, מקורות אור
* טקסטורות
* עריכה בסיסית לוידאו
* טיפים, טריקים, קיצורים וטכניקות עבודה

דרישות קדם:
* ידע בהפעלת מחשב - יישומים בסיסיים
* אנגלית שימושית
* ידע בתוכנות גרפיות - יתרון

משך הקורס:
14 מפגשים של 3.5 כל אחד (סה"כ 49 שעות שעון/66 שעות אקדמיות)

זה נראה לכם מספיק? או מעט מדי?

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה נראה מעט מדי, צריך לשאול אותם אם ילמדו איך לעשות הדמיות ריאליסטיות ולהגיע לתאורה טובה וכו'.

על פניו זה נראה שהולכים ללמוד שם את הבסיס של הבסיס.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  63  פעמים

לוח מודעות

למעלה