עזרה המלצות למכונת כביסה 9-10 קילו

12 Shira

משתמש מקצוען
צהריים טובים,

המכונה שווקה חיים...
מחפשת מכונה גדולה וטובה .
יש למשהו המלצות /דיס?

(חשבתי אולי על מילה)

תודה רבה מראש!

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
אנחנו קנינו LG 11 ק"ג לפני כחצי שנה, אולי קצת יותר.
קנינו דווקא את זה כי טכנאי שאנחנו מאוד סומכים עליו אמר לנו שברוב החברות המכונות הגדולות לא שורדות ודווקא בLG הוא רואה שהחלקים מחזיקים מעמד להרבה זמן גם במכונות הגדולות. בינתיים אני די מרוצה. הכביסה יוצאת נקיה מאוד ובינתיים לא היו בעיות.

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
לנו יש קונסטרוקטה, 9 קילו. זה מה שהמליצו לנו ועובד מעולה בערך שנה

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אנחנו קנינו LG 11 ק"ג לפני כחצי שנה, אולי קצת יותר.
קנינו דווקא את זה כי טכנאי שאנחנו מאוד סומכים עליו אמר לנו שברוב החברות המכונות הגדולות לא שורדות ודווקא בLG הוא רואה שהחלקים מחזיקים מעמד להרבה זמן גם במכונות הגדולות. בינתיים אני די מרוצה. הכביסה יוצאת נקיה מאוד ובינתיים לא היו בעיות.
שמעתי גם את התאוריה הזו. מעניין.

לי יש מילה 9 ק''ג, סוס עבודה!!

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לנו המליצו על AEG- של 9 קילו במיוחד, כי רק זה מיוצר במקום טוב והחלקים שלו מאד חזקים.
למישהו יש ניסיון?

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
לנו המליצו על AEG- של 9 קילו במיוחד, כי רק זה מיוצר במקום טוב והחלקים שלו מאד חזקים.
למישהו יש ניסיון?
לי יש AEG אבל של 10 קילו
בערך שנה וחצי
מרוצה מאוד!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה