המלצות לגבי חימום מים והסקות

דינה סגל

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח לקבל המלצות לגבי חימום מים והסקות, יונקרס בשפה המוכרת.
יש לי הצעה מחברת בנית - מחמם של חברת בוש. והצעה של חברת אורן מחמם איטלקי.
מדובר בבית בן 2 קומות, עם 3 מקלחות. החימום בהסקות רק בקומה העליונה 3 חדרי שינה ו2 מקלחות. כ110 מ"ר.

מרים ס.

משתמש חדש
מדובר בבית בן 2 קומות, עם 3 מקלחות. החימום בהסקות רק בקומה העליונה 3 חדרי שינה ו2 מקלחות. כ110 מ"ר.

יש תנורי חימום חדשים בשוק מעוצבים וחסכוניים, כחלופה חסכונית ומעוצבת להסקות רגילות. של חברת הייברו טכנולוגיות, זה פנל חימום מקרמיקה חשמלי מעוצב שנתלה על הקיר. כדאי לבדוק

styehoshua

משתמש מקצוען
איזה אזור בארץ?
אני באזור המרכז(בני ברק) עשיתי רק בחדרים הרטובים(4 אמבטיות\מקלחות) תת ריצפתי
מרוצה

סטודיו טאצ'

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש תנורי חימום חדשים בשוק מעוצבים וחסכוניים, כחלופה חסכונית ומעוצבת להסקות רגילות. של חברת הייברו טכנולוגיות, זה פנל חימום מקרמיקה חשמלי מעוצב שנתלה על הקיר. כדאי לבדוק
יש למשהו נסיון עם חימום הייברו ?
אשמח להמלצות

מעט מן האור

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
כמה חשמל זה צורך?
ואיך זה בהשוואה להסקות שעובדות על יונקרס (גז) מבחינת הצריכה ומבחינת החימום?

אוהב ציון

משתמש פעיל
מה אתם יכולים להמליץ ?

תמר בר חנין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה