דרוש מידע המלצה על מאוורר

יאן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אנא המליצו כאן על מאוורר טוב ששווה את הכסף.
דרישות סף לתפקיד:
יציב גם כשדורכים לו על הרגל או ארבעת הרגליים.
מוציא המון רוח. לא רעש, ולא סיבובים מרשימים. רוח.

זהו.

חוח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אנא המליצו כאן על מאוורר טוב ששווה את הכסף.
דרישות סף לתפקיד:
יציב גם כשדורכים לו על הרגל או ארבעת הרגליים.
מוציא המון רוח. לא רעש, ולא סיבובים מרשימים. רוח.

זהו.
למה לא מאוורר קיר? לא תופס מקום, ללא רגלים.

אגב
לתשומת לב מי שקונה מאוורר לשימוש בחדרי שינה או ילדים,
אל תבחרו משו עוצמתי, יתכן שהרעש יטריד אתכם מאד.

יאן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נראה לי שהוא קטן יותר וחלש.
האמת שאני לא מכיר.

אביודה

משתמש מקצוען
מאווררי BlueStar הם המאווררים הכי טובים בארץ לדעתי. שקטים במיוחד

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לדעתי את צריכה מה שאנחנו קנינו, GOLD LINE גודל 20,,,,,,,הוא פשוט,יציב מאוד בגלל המשקל ובגלל הגודל זה גם רוח טוב

'קנינו BLUESTAR 18 ובישבילנו זה היה ממש רעשני ביותר....אם את רוצה אני ב'נ יכול להעלות תמונה

שפרה_א

משתמש חדש
לדעתי חבל להשקיע על מאווררים יקרים - אין משהו שמצדיק את המחיר היקר. מאוורר רגיל של 100 שקל עושה את העבודה בכל אופן, הרעש כלל לא משמעותי (אא"כ מדובר במאוורר ממש עלוב). קניתי בזמנו מאוורר עם שלט שהפחידו אותי על הרעשים שלו... הרעש שלו נשמע כמו זבוב בעוצמה כל כך נמוכה שצריך להתאמץ לשמוע ותוך רגע זה הופך לרעש רקע רגיל ומשתלב באווירה - כלל לא מורגש. מה שכן, הוא היה מפלסטיק חלש, ולכן השאלה שלך לגבי הפלסטיק טובה, וגולד ליין נראה לי הם יותר חזקים בד"כ. שוב, אין מה להשקיע יותר מ100 שקל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה