לי יש סול ואני ממש לא מרוצה.. אז תבררו היטב לפני שקונים
אני גם חושבת שמי שאופה הרבה, כדאי לקנות תנור אמיתי (עדיין לא ממשתי את הדבר הזה...)
מנסיון?דאבו, אופה ממש כתנור רגיל
כמה שקלים הוא עולה?הכי טוב זה דאבו. אין טוסטר ברמה שלו, כי הוא פשוט כמו תנור רגיל. אמנם עולה בהתאם, אבל שווה כל שקל.
.
כן, אחרי נסיון של אמא שלי של הרבה שנים קניתי אותו.מנסיון?
אני ראיתי "שהעינוי" הכי גדול של אשתי בפסח זה התנור
היא עושה את רוב הבישולים ואת כל האפייה בתנור
תנורי פסח קטנים לא בחשבון
שנה שעברה קניתי לה תנור מעולה מתצוגה של חברה טובה
היה לו בצד ממש מכה אבל לא רואים את זה וקיבלתי אותו במחיר מצוין
הוצאנו את התנור הבנוי של כל השנה הכנסנו את החדש ושלום על ישראל
היא כמעט לא מרגישה במטבח שפסח..
נכון, יש רק בעיה שצריך לאחסן אותו כל השנה
אבל לנו ב"ה אין בעיה עם זה.
השנה ראיתי המון פרסום עליו, לכן שאלתי, חשבתי שהוא חדש בשוק.כן, אחרי נסיון של אמא שלי של הרבה שנים קניתי אותו.
קניתי לפני שלוש שנים, הוא כמו טוסטר שעומד על השיש, עלה לי 650 ש"חהשנה ראיתי המון פרסום עליו, לכן שאלתי, חשבתי שהוא חדש בשוק.
ואם כבר קנית השנה, זה אותו תנור כמו שיש לאמא שלך ? זה תא אחד כמו טסטרים שעומדים על השיש?
ומה מחירו?
לי יש כבר הרבה שנים תנור של גולד ליין והוא בסופו של דבר אופה, אבל עם המון השגחה ובלי אחריות שלא יקרה משהו תוך כדי ההשגחה. העוגות זקוקות לרחמי שמים מרובים בד"כ הן נשרפות מסביב ובתחתית, ונופלות מיד אחרי או אפילו תוך כדי האפיה, ופשטידות או תפו"א ובטטה גם לוקח שעות עד שמוכן ואז יש כבר חלק שרופים ממש, בקיצור אין לי חווית אפיה איתו ואני ממש לא אוהבת לאפות בפסח אפילו שכל השנה התנור זה הכלי שלי.
אבל אולי בגלל שהעוגות של פסח אצלי הן בלי אבקת אפיה ובלי קמח תפו"א אז אולי לכן אין לי הצלחה? או שיש פה מישהו שאופה עוגות בלי אבקת אפיה ובלי קמח תפו"א אלא מתבסס על קצף ושקדים/אגוזים/תפו"א ובכל זאת מצליח לו בתנור של דאבו?
ואם יש תנור בממדים של טוסטר גדול כלומר שלא צריך לפנות את הבילדאין או לשכור מחסן לאחסן אותו אז אולי שווה לנסות.
תודה לאינפורמציה.
אם אני לא טועה יש גוף חימום גם למעלה וגם למטה, כי אחרת למה יש אפשרות לבחור אם אני רוצה חום מלמעלה בלבד, או מלמטה בלבד או שניהם? אבל גם כשבחרתי כל אופציה בנפרד נשרפו העוגות, אז אולי באמת הפטנט שלך יפתור את הבעיה, אנסה ובעז"ה אכתוב את התוצאות.מה שקורה בטוסטר אובן זה שהגוף חימום הוא למעלה. ולכן העוגות, הפשטידות וכו נשרפות למעלה בזמן שהנאפה עדיין לא מוכן.
לכן מומלץ בזמן האפיה לשים במסילה העליונה (מתחת לגוף חימום) תבנית אפיה של התנור. וזה גורם לפיזור אחיד של החום ולאפיה מוצלחת (מניסיון).
ממליצה לך לבדוק את המתכון בתנור הרגיל של יוםחולהשנה ראיתי המון פרסום עליו, לכן שאלתי, חשבתי שהוא חדש בשוק.
ואם כבר קנית השנה, זה אותו תנור כמו שיש לאמא שלך ? זה תא אחד כמו טסטרים שעומדים על השיש?
ומה מחירו?
לי יש כבר הרבה שנים תנור של גולד ליין והוא בסופו של דבר אופה, אבל עם המון השגחה ובלי אחריות שלא יקרה משהו תוך כדי ההשגחה. העוגות זקוקות לרחמי שמים מרובים בד"כ הן נשרפות מסביב ובתחתית, ונופלות מיד אחרי או אפילו תוך כדי האפיה, ופשטידות או תפו"א ובטטה גם לוקח שעות עד שמוכן ואז יש כבר חלק שרופים ממש, בקיצור אין לי חווית אפיה איתו ואני ממש לא אוהבת לאפות בפסח אפילו שכל השנה התנור זה הכלי שלי.
אבל אולי בגלל שהעוגות של פסח אצלי הן בלי אבקת אפיה ובלי קמח תפו"א אז אולי לכן אין לי הצלחה? או שיש פה מישהו שאופה עוגות בלי אבקת אפיה ובלי קמח תפו"א אלא מתבסס על קצף ושקדים/אגוזים/תפו"א ובכל זאת מצליח לו בתנור של דאבו?
ואם יש תנור בממדים של טוסטר גדול כלומר שלא צריך לפנות את הבילדאין או לשכור מחסן לאחסן אותו אז אולי שווה לנסות.
תודה לאינפורמציה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: