עיצוב פנים המלצה לריצוף פרקטי בגוון בז'-מוקה-אפור בגודל 120*120 או 100*100

ש.ה.ו.

משתמש חדש
שבוע טוב,
אשמח להמלצה על ריצוף פרקטי בגוון בז'-מוקה-אפור בגודל 120*120 או 100*100, אני גם מחפשת דוגמא שכל אריח נראה עם אותו דוגמא, פחות גידים אלא יותר עננים...
ראיתי בתים שנראה כביכול שיש 3 דגמים שונים של דוגמא...
אני חושבת על מט משי בגלל שחוששת שריטות...
אשמח גם לשמוע האם עדיף לעשות הדבקה או לשבור את הריצוף הקיים, אני רוצה להחליף ריצוף בסלון מטבח ומעברים (ללא חדרים).
אודה מאד מאד לתגובות.

מניפה!

שיינדי שיף
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח גם לשמוע האם עדיף לעשות הדבקה או לשבור את הריצוף הקיים, אני רוצה להחליף ריצוף בסלון מטבח ומעברים (ללא חדרים).
אודה מאד מאד לתגובות.
מאוד תלוי
הדבקת ריצוף - זולה מהחלפה, פחות זמן ושעות עבודה, פחות לכלוך ורעש אבל הדבקת ריצוף לא תמיד אפשרית כמו אם יש אריחים שבורים או עקומים אם הצנרת מתחת לריצוף ישנה ודולפת וכו'
וגם יש לקחת החשבון שהדבקת ריצוף מקטינה את גובה החלל בכמה ס"מ שזה אומר שיהיה לך הבדל גובה קטן בין המעברים לחדרים (לא משמעותי בכל חלל)
בהצלחה.

ש.ה.ו.

משתמש חדש
תודה
מאוד תלוי
הדבקת ריצוף - זולה מהחלפה, פחות זמן ושעות עבודה, פחות לכלוך ורעש אבל הדבקת ריצוף לא תמיד אפשרית כמו אם יש אריחים שבורים או עקומים אם הצנרת מתחת לריצוף ישנה ודולפת וכו'
וגם יש לקחת החשבון שהדבקת ריצוף מקטינה את גובה החלל בכמה ס"מ שזה אומר שיהיה לך הבדל גובה קטן בין המעברים לחדרים (לא משמעותי בכל חלל)
בהצלחה.
תודה רבה.
מבחינת הצנרת לא אמורה להיות בעיה, קנינו את הדירה מקבלן לפני 11 שנים.
לגבי השוני בין האריחים , ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שיש רמת שוני , זה אמור להיות מצוין לפי v ואחריו מספר, v1 זה רמה שוני נמוכה , v2 רמת שוני בינונית , v3 רמת שוני גבוהה וכו’
אני הייתי רוצה ריצוף שכל המרצפות יהיו אותו דבר, v1.
מישהי יודעת האם רמת ה v רשום באולמות התצוגה / על הקרטון ? איך אפשר לדעת את זה מראש ?

ב. מילר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הייתי רוצה ריצוף שכל המרצפות יהיו אותו דבר, v1.
מישהי יודעת האם רמת ה v רשום באולמות התצוגה / על הקרטון ? איך אפשר לדעת את זה מראש ?
אם האריחים המוצעים מוצגים באולם התצוגה ניתן לזהות את רמת ההבדל בינהם, אך הנציגים בחנות ודאי יוכלו להגיד לך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה