התייעצות המלצה לצימר בצפון

עציץ

משתמש רשום
מחפשת צימר לשבת
מקום נקי ומטופח ולא יקר
וגם בסביבת מקום שאפשר לטייל בו עם הילדים ביום שישי
המלצות מניסיון התקבלו בברכה

אבי2000

משתמש סופר מקצוען
אם אפשרי לקפוץ גם על האשכול..
אנחנו מחפשים לבין הזמנים, ל6 נפשות,
מקום מטופח ויפה עם בריכה
תודה רבה

לב זהבה

משתמש מקצוען
הייתי השבת בנוב, היה מקסים. אני יכולה לברר מספר טלפון. (היינו שתי משפחות והם אלו שסגרו)
יש במושב פינת חי מאוד חמודה, הילדים ממש נהנו שם.
צימר עם בריכה, ערסלים ואבזור מאוד נחמד.

noas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מה השם שלו?
ואיך הבית כנסת והתפילות שם?

לב זהבה

משתמש מקצוען
השם שלו זה צדיק
אנשי היישוב הם דתיים אשכנזים ברובם שער המושב סגור בשבת. יש שם בית כנסת פעיל עם תפילות בנוסח ספרד (נראה לי שיש גם מניין מזרחי במקום אחר) תפילות שבת יפות (לא הייתי בבית כנסת, ממה ששמעתי מהגברים), עכשיו בעקבות המצב התחלקו למניינים.

noas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
את יודעת איך קוראים לצימר עצמו?
מתאים למשפחה גדולה?

לב זהבה

משתמש מקצוען
אני לא יודעת מה השם של המקום, לא ראיתי שלט מיוחד חוץ מצדיק בקתות עץ.
יש שם שתי צימרים זהים בכל צימר כניסה גדולה כולל מטבח, יש שם שולחן גדול וספה זוגית נפתחת למיטה יש חדר שינה, אמבטיה עם ז'קוזי וגלריה למעלה עם 6-8 מזרונים. הכל מאד נעים ואסטתי. החצר מאוד נחמדה, עם ערסלים ומלא דשא נעים ורך, בריכה עומק 130 ס"מ (לא מחוממת- רק לשעות היום). כדאי מאוד לקחת את שתי הצימרים יחד, כי אם נתקעים עם אנשים לא מוכרים זה לא כזה נחמד...

teacher

משתמש מקצוען
אני לא יודעת מה השם של המקום, לא ראיתי שלט מיוחד חוץ מצדיק בקתות עץ.
יש שם שתי צימרים זהים בכל צימר כניסה גדולה כולל מטבח, יש שם שולחן גדול וספה זוגית נפתחת למיטה יש חדר שינה, אמבטיה עם ז'קוזי וגלריה למעלה עם 6-8 מזרונים. הכל מאד נעים ואסטתי. החצר מאוד נחמדה, עם ערסלים ומלא דשא נעים ורך, בריכה עומק 130 ס"מ (לא מחוממת- רק לשעות היום). כדאי מאוד לקחת את שתי הצימרים יחד, כי אם נתקעים עם אנשים לא מוכרים זה לא כזה נחמד...
טלפון?
מחיר?

noas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ברשת כניראה קוראים לזה צדיק כתמר

noas

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
והגלריה למעלה נורמלית?
באמת ילדים יכולים לישון שם?

לב זהבה

משתמש מקצוען
הגלריה נורמלית, אני עצמי ישנתי שם גם עם בעלי והילדים כי ברגע האחרון הצטרפו אלינו עוד ופינינו להם את החדר שינה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה