@CHAYA FFF יש אפשרות לחבר סלקלים? 2 ביחד?מאונטיין באגי , צרה וחזקה . אפשרי לקנות גם "אמבטיות" וגם אם לא קונים, שכיבה מלאה ,מתאים מגיל לידה.
לתאומים?לי יש דונקי -בוגבו בשימוש שנתיים פלוס.
נוסעת מעולה,במצב מצוין ונוחה לילדים,
בעיני הכי טובה.
יש לך תאומים?לי יש את הדונקי תאומים
מגיל אפס
אני מבסוטה מזה
לא מסורבל בכלל
רץ לי..
והילדים שלי גדולים כבר היום ועדיין בשימוש יומיומי ומעולה!
וגם יפה
ממש ממליצה!
לי יש בוגבו דונקי לא לתאומים, היא נכנסת בדלת סטנדרטית, אבל לרכב זה ממש סיוט. אני משתמשת בה רק כשאני יוצאת לגינה או בתוך העיר. כמעט לא מציאותי להעלות אותה לאוטובוס ולקפל לרכב זה בזבוז זמן ומקום, תופס את כל הבגז’. מה שכן, ממש כיף ללכת איתה, היא נוחה, מסיבית, גם במדרכות משובשות נוסעת מצוין. הטיולון קצת צר לגיל שנתיים+.לתאומים?
האם היא נכנסת בדלת הבית ובדלתות אחרות
ואיך מקפחלים?
באמבטיות בקושי משתמשים זה נשאר לנו כמו חדש לעומת המושביםיש לי את הדונקי . מאד מרוצה. האמבטיות זה חלום. נוחות גדולות. נח להם שם...
היא לא נכנסת לי בדלתות הפנימיות בבית. משאירה אותה בסלון. הילד שלי בן 4 עומד עליה ועדיין ממש סביר ללכת איתה . (כשהיו האמבטיות הוא ישב בסל, כשזה הטיולון אי אפשר לשבת).
אבל עכשיו שהם גדולים.. כבד לעלות את העגלה כשהם בעגלה במדרגות (יש לי גרם אחד לעלות).
ושום דבר לא נכנס לבגז' של 7 מקומות... אז בטח לא הדונקי , אלא אם המושבים מאחור מקופלים.
היה לנו טויוטה פריוס- אז בנסיעות הבודדות , קשרנו לגג (כשיש תאומים כמעט ולא נוסעים )
עכשיו יש לנו שברולט טרוורס (8 מקומות) והיא נכנסת בבגז'.
אשמח לעצות איזה טיולון לקנות? (האם לקנות עוד יויו ולחבר?).
תודה.באמבטיות בקושי משתמשים זה נשאר לנו כמו חדש לעומת המושבים
בכ"א אני אמליץ הפוך - לא לקנות שום טיולון
שום עגלה לא נוסעת טוב כמו הדונקי יויו צריך מחבר ויש 8 גלגלים שצריכים תיאום מוחלט בהם
אנחנו החזקנו את העגלה עד גיל 3+ והיה נוח בהחלט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: