נכתב ע"י e12;1073356:דווקא קניתי בקידי שיק מכנסיים כחולים שדהו מאוד מאוד. ממש לא היה שייך ללבוש אותם בסוף העונה.
נכתב ע"י e12;1073311:אשמח לקבל המלצה איפה ניתן לרכוש מכנסיים איכותיות לבנים, ליום חול: גזרה טובה, ובעיקר בד שלא דוהה. (גילאים 8-10)
לצערי אין לי ניסיון טוב בתחום. גם מכנסיים שמחירן 70-80 ש"ח, דוהות ומאבדות את הצבע, וכבר בסיום העונה כמעט אי אפשר ללבוש אותם.
נכתב ע"י אשת חבר;1073425:כמתמודדת עם אותה בעיה (גם עם תוצרת שי שאול), המליצו לי על חברת 1880.
נמכר במכירות בד"כ, כמו דוליבול.
טרם ניסיתי.
אולי בעלות נסיון תעדכנה איך זה מחזיק.
נכתב ע"י רותי ה;1073484:מכנסים דוהות ?
אצלינו נהיה חורים בברכיים הרבה קודם.
לא משנה אם זה מפינת הזול או מזארה.
נכתב ע"י קופיריטרית;1073461:ליום חול???
גם לשבת הן עדין במחיר אסטרונומי...
נכתב ע"י berko03;1073370:אני מאד מרוצה מאלו של "תות בננה" - יש לי מהעונה שעברה - גזרה מעולה - במיוחד לרזים (וגבוהים)
בNEXT יש ממש יפות לא יותר מ 45 ש"חאני באמת מחפשת לשבת מכנסים אפור לא כהה, לאן ללכת, [אחרי ששוטטתי כבר בחצי מהחנויות] ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: