איזה גודל מסך?אני מעונין לקנות מחשב ניד טוב לצורכי משרד וקצת גרפיקה בתקציב של עד 2500 ש"ח אשמח לשמוע המלצה על מחשב מסוים או על מקום שאפשר לקנות במחירים טובים
תודה רבה
???גודל מסך 14 ומעלה
שווה את מה?הציעו לי את זה האם זה שווה???
https://www.pc365.co.il/product-19372-מחשב_נייד_HP_Notebook_14_cf1001nj_6PC62EA
זה כל כך מצחיק.הוצרכתי לאותו דבר, וקניתי לפני כמה שבועות מ @פרסומון.
לנובו ideapad 330
בינתיים עושה רושם של מחשב מצוין עבור הצרכים שלי.
חחחזה כל כך מצחיק.
תסתכלו בזאפ כמה תתי דגמים יש למחשב הזה...
זה כמו להגיד שקנית מחשב מסוג PC ואתם מרוצים...
לוחצים על שם הניק המובא בצד ההודעה, ושם עולות כמה אפשרויות, שאחת מהן היא לשלוח הודעה פרטית. את ההודעה הזו והתגובה שלו אליך תראה תחת הלשונית "דואר" שבראש העמוד בצד שמאל.איך אני עובר לאישי??.
נתת המלצה על מחשב, לא?חחח
למה נראה לך הדגשתי שקניתי מ@פרסומון?
יתקשר נא הנער עם המומחה האמור, ויבקש ממנו עזרה. יאמר לו שקיבל המלצה לקנות ממנו, יכול גם לומר את שם הניק, והלה יעזרנו חיל בבחירת מחשבו החדש.
ההמלצה על המחשב היא המלצה כללית בלבד, כי כפי שכתבת יש הרבה דגמים. בדיוק לכן ציינתי ממי קניתי את המחשב (ואגב, ציינתי זאת עוד לפני שציינתי איזה מחשב קניתי), כדי שידבר איתו. הוא התאים לי מחשב לצרכיי, ובינתיים נראה שהמחשב מצוין.נתת המלצה על מחשב, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: