נכון מאדאין לי מושג מה היה בתמונת הפרופיל, אבל מנסיון אישי עם נטפרי, כשהם חוסמים הם בדרך כלל יודעים מה שהם עושים. כשיש ספק - אין ספק.
זה שחסם באמת פסיכי, אבל פסיכי גוי, וזה קורה לפעמים.זה שחסם את תמונת הפרופיל שלי בנטפרי - אנא פנה אלי באישי יש לי טלפון של פסיכיאטר מעולה.
תודה.
פסיכי גוי זה קל יותר...זה שחסם באמת פסיכי, אבל פסיכי גוי, וזה קורה לפעמים.
מתי ואיפה הודיעו?לא שווה לך להתאמץ, אם כבר תכיני לך לוגו
פרוג הודיעו שיסירו ממילא כל תמונת פרופיל שהיא אינה לוגו בימים הקרובים
מתי ואיפה הודיעו?
באשכול שהחיינו וקיימנו שפתח פרוג בפורום מערכת האתר...להלן מספר כללים חשובים שאנו מנהיגים עם השדרוג החדש!
1. תמונת הפרופיל (סמלון) חייבת להיות לוגו מקצועי. אין להעלות תמונות אחרות! כמו כן, אנו לאט לאט נסיר את התמונות פרופיל הישנות שאינן לוגואים של משתמשים. לתשומת לב, ישנן קהילות שלא יקבלו חברים לקהילה שאין להם לוגו בתמונת הפרופיל שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: