אבדוק, תודה!אולי יכול לעזור לי יש epson l3156 מדפיסה בלי סוף יש לי כבר 2.5 ולא החלפתי דיו עד עכשיו
היו לי שתי תקלות הגיע שליח עד הבית לקח והחזיר הכל כלול באחריות
אחריות ל3 שנים
כותבים (בעיקר) שהתפעול של המדפסת לא נח. יש הרבה שגיאות. כל פעם ששולחים להדפסה יש בעיה.יש לי מעל שנה ואני מרוצה מאד. מה הביקורות הגרועות?
קניתי אצל @ctrl-p קונטרול פי
הדיו חסכוני מאד הסריקה מצוינת וכמעט לא היו תקלות משמעותיות.
לי יש מדפסת 615 מעל שנהכותבים (בעיקר) שהתפעול של המדפסת לא נח. יש הרבה שגיאות. כל פעם ששולחים להדפסה יש בעיה.
מה יש לך 515 או 615?
תודה רבה על הפירוט!לי יש מדפסת 615 מעל שנה
המדפסת מדפיסה באיכות מצויינת והיא מאוד חסכונית בדיו
החסרונות שלה הם 1.שהיא עובדת רק בחיבור אלחוטי או בWIFI או בWIFI דיירקט אין אפשרות לחיבור חוטי.
2.לי קרה פעמיים שהמחסנית התקלקלה פעם אחת השחורה ופעם אחת הצבעונית HP שלחו לי מחסניות חדשות בחינם אבל לוקח לזה להגיע יומיים.
כמובן.תודה רבה על הפירוט!
אם יש לי WIFI בבית, זה אמור להיות בסדר, נכון?
פשוט, לא מבינה בזה כלוםםם.
יש לי 510 כנראה שלב אד לפני 515.כותבים (בעיקר) שהתפעול של המדפסת לא נח. יש הרבה שגיאות. כל פעם ששולחים להדפסה יש בעיה.
מה יש לך 515 או 615?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: