לרכישת כרטיסים
באישי...
באישי...
מסכימה להעלות, בתנאי שקונים דרכי...
הבו רעיון איך לשלוט על זה!
ואני בתמימותי חשבתי שכל נאמנת, היא נאמנת להביא לארגון המופלא הזה כמה שיותר משתתפות.מסכימה להעלות, בתנאי שקונים דרכי...
הבו רעיון איך לשלוט על זה!
ואני בתמימותי חשבתי שכל נאמנת, היא נאמנת להביא לארגון המופלא הזה כמה שיותר משתתפות.
אין בעיה שתרויח, שיהיה לה לבריאות שלימה, אבל להימנע מלהעלות את הקטלוג לפורום, ובכך למנוע מנשים להשתתף, רק בגלל שהיא רוצה שהן תבואנה דרכה, בעיניי זה לא ממש נאמנות.זה בדיוק מה שהיא עושה, רק על הדרך מרוויחה גם מהעניין.
למה זה אמור להפריע למישהו?
ולא, אני לא נאמנת, וגם לא הייתי.
ואם כבר, אני מוצאת מקום לפרוק את הגיגיי...
אהבתי מאוווד את הרעיון של המתנה של צמיד פנדורה עם תליון של עזר...
נהניתי מההברקה!
גם אתם?
הפעם טעית...כן, ממש מגניב
אבל אני כבר די מיואשת מההגרלות האלה
יש לי מזל בחיים, בהגרלות פחות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: