עזרה המיחם שלי שותה מים!! מה עושים???

שימעלה שימעלה

משתמש פעיל
יש לי מיחם מים של גולד ליין בצבע שחור
בשימוש על בסיס יומיומי
פעם ביום! אני צריכה למלא אותו והמים פשוט מתאדים
השימוש בו הוא בערך 2 כוסות קפה ו2 בקבוקי מטרנה...
מישהו נתקל בתופעה?
יש מה לעשות?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יש לי מיחם מים של גולד ליין בצבע שחור
בשימוש על בסיס יומיומי
פעם ביום! אני צריכה למלא אותו והמים פשוט מתאדים
השימוש בו הוא בערך 2 כוסות קפה ו2 בקבוקי מטרנה...
מישהו נתקל בתופעה?
יש מה לעשות?
למה לא להשתמש בקומקום?

צצבי

משתמש רשום
@שימעלה שימעלה
יש לי גם מיחם כזה
יש בעיה איתו בגוף חימום של השמירת חום שהוא מרתיח
פניתי לחברה והופניתי למרכז תיקונים
היה מרגיז מאוד לנסוע לדרום תל אביב הלוך חזור פעמיים בשביל זה כי אין להם שירות בב"ב
אבל היום ב"ה הוא עובד מצויין

קס'ניק

משתמש פעיל
אפשר לפרוס שקית הקפאה על גבי המכסה, כך האדים מצטברים ו'מדביקים' אותה למכסה ואוטמים את חורי האידוי.
כך גם המים יותר חמים...
זה בטיחותי משום האדים עדיין יכולים לצאת. בדוק!

שימעלה שימעלה

משתמש פעיל
@שימעלה שימעלה
יש לי גם מיחם כזה
יש בעיה איתו בגוף חימום של השמירת חום שהוא מרתיח
פניתי לחברה והופניתי למרכז תיקונים
היה מרגיז מאוד לנסוע לדרום תל אביב הלוך חזור פעמיים בשביל זה כי אין להם שירות בב"ב
אבל היום ב"ה הוא עובד מצויין
למה לפנות לחברה?
לא אמור להיות על זה אחריות מהחנות?
ניסיתם לגשת לחנות שקניתם?

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
לא תמיד המניע הוא עצלות.
זה משתנה מאדם לאדם וממשפחה למשפחה.זה תלוי בכמות ההפעלות לחימום המים לצורך שתיה במהלך היממה.
שיש זאטוט או שניים בבית שקמים בלילה רעבים ורוצים בקבוק מטרנה כאן ועכשיו..זה הרבה יותר נוח שיש מים חמים זמינים מיידית.וזה עוזר בהחלט למזער את נזקי הרעשי בכי ליתר בני הבית הנמים את שנתם.(ניתן להשתמש בתרמוס.אך לפעמים גם שם המים כבר התקררו...)
חוץ מזה-עובדתית.שימוש מרובה במהלך היממה בקומקום רגיל לעיתים תהיה גבוהה משמעותית בחשבונית החשמל.מאשר קומקום תרמוס שעובד רצוף.זה גם פקטור במשוואה שיש לזכור.
הרתחות חוזרות ונשנות בפרקי זמן מאוד קצרים (לפעמים זה מתוך אינסטינקט ולפעמים כי רוצים שהמים "ממש ירתחו ויבעבעו" שהקפה ישקע טוב במים..) הורסות תוך זמן לא מרובה את הקומקום.
בקיצור.יש צד שני למטבע.והעלתי כמה נקודות למחשבה בלבד

lea.dev.top

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לא תמיד המניע הוא עצלות.
זה משתנה מאדם לאדם וממשפחה למשפחה.זה תלוי בכמות ההפעלות לחימום המים לצורך שתיה במהלך היממה.
שיש זאטוט או שניים בבית שקמים בלילה רעבים ורוצים בקבוק מטרנה כאן ועכשיו..זה הרבה יותר נוח שיש מים חמים זמינים מיידית.וזה עוזר בהחלט למזער את נזקי הרעשי בכי ליתר בני הבית הנמים את שנתם.(ניתן להשתמש בתרמוס.אך לפעמים גם שם המים כבר התקררו...)
חוץ מזה-עובדתית.שימוש מרובה במהלך היממה בקומקום רגיל לעיתים תהיה גבוהה משמעותית בחשבונית החשמל.מאשר קומקום תרמוס שעובד רצוף.זה גם פקטור במשוואה שיש לזכור.
הרתחות חוזרות ונשנות בפרקי זמן מאוד קצרים (לפעמים זה מתוך אינסטינקט ולפעמים כי רוצים שהמים "ממש ירתחו ויבעבעו" שהקפה ישקע טוב במים..) הורסות תוך זמן לא מרובה את הקומקום.
בקיצור.יש צד שני למטבע.והעלתי כמה נקודות למחשבה בלבד
2 כוסות קפה ו2 בקבוקי מטרנה לא נכנסות לתוך ההגדרה של שימוש מרובה...

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
2 כוסות קפה ו2 בקבוקי מטרנה לא נכנסות לתוך ההגדרה של שימוש מרובה...
נכון.לא שמתי לב מספיק שזה כתוב בשאלה בתחילת השאלה.
כתבתי כהארה כללית בלבד.
אם כי זה ענין אישי של נוחות וכו..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה