כן אני עושה את זה טוב בטוחה בזהמתנפח?..
סליחה על השאלה, את עושה את זה כמו שצריך?
זה אמור לעשות את השיער חלק מקלות,
תעברי על כל חלק הרבה פעמים עד שזה יצא טוב
כנראה כי יש לך שיער עבה..יכול להיות?כן אני עושה את זה טוב בטוחה בזה
ואני יודעת שהוא לא אמור להתנפח וזה מה שקורה ורק אחרי כמה שעות הוא נהיה דק חלק ויפה
את יודעת להסביר מה הוא בדיוק עושה לשיער לא רוצה שהשיער יראה שומני ו"מרוח" את יודעת...moroccanoil
דווקא לא כל כך ישלי שיער בעובי רגיל לגמרי!כנראה כי יש לך שיער עבה..יכול להיות?
זה מתייבש ונראה טבעיאת יודעת להסביר מה הוא בדיוק עושה לשיער לא רוצה שהשיער יראה שומני ו"מרוח" את יודעת...
תודה יש לך המלצה לחברה מסוימת?זה מתייבש ונראה טבעי
יכול להיותאני רק צריכה לציין שהשיער נהיה חלק ממש בצורה יפה אבל קצת מתנפח יכול להיות שזה חשמל סטטי
(אבל למשך הרבה שעות?)
לעשות החלקה...
בלתקמה אפשר לעשות?
כל פעם שאני עושה מחליק השיער שלי מתנפח ורק לאחר הרבה שעות הוא יורד מהנפח שלו ונראה טוב!
יש מה למרוח או פתרון אחר? והאם גם אתם נתקלתם בזה? ממה זה נובע?
תודה רבה!
קבועה התכוונתי...מה שהיא אמרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: