עזרה המדריך למתחיל לקנית רכב

5127109

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
זה כמו לשאול איך קונים סלון, אני מבין את זה. אבל אם משהו יכול לכתוב כמה כללים פשוטים של איך קונים רכב יד שניה ממשהו מה הפרצדורה ומה צריך לעשות - למשהו מתחיל ממש? אני בטוח שלכל רוכש רכב יש איזה תובנה שהוא יכול לשתף אותה עם הציבור, ואולי זה יהיה האשכול המרכזי להדרכה לקנית רכב.
אגב, זה אשכול המשך לסגולה שהובאה כאן

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא לקנות מסוחר רכב
לא לקנות מעל יד3
לא לקנות רכבים שלא נחשבים אמינים.
יש עוד הרבה כללים..זה ממש בערך..

אפיק הפקות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש דגמים שמועדים לפורענות.
לדוגמא - הפורדים נראים טוב וזול, עם ק"מ נמוך ומאוד מפתה. אבל עם מחלות רבות אפילו בק"מ נמוך. לעומות קורולה שנחשבת אמינה ויחסית לא רואה מוסך.וכו. מאזדה 5 מאבדת את הגיר שלה באזור ק"מ 200 ועוד..אלו רק דוגמאות קטנות.
חשוב לעשות בדיקת מוסך עם דיאגנוסטיקה למחשב הרכב לפני קניה ולא להתקמצן על 300 ש"ח יש בעיות שלא רואים בעין אבל אם לא ראית שהראש מנוע מטפטף וקנית ואחרי שבוע המנוע הלך - זה יהיה הבעיה שלך בלבד ותחפש את הרוח. בבדיקת דיאגנוסטיקה אומרים לך גם את כל התיקונים שהרכב עבר. כך שאתה יכול לדעת אם הוחלף מנוע ועוד.
הרבה סוחרי רכב מוצגים ביד2 כשמות של נשים, מומלץ לוודא בשאלה פותחת אם הוא סוחר בלי להתביש, וכן לשאול כמה זמן הרכב אצלו.
רכבים שהיו בהשכרה או בליסיניג לא מומלצים עקב בלאי רב.

א12345

משתמש פעיל
א.לבדוק שהרכב טופל לפי הוראות יצרן בלי תיעוד זה לא שווה שום דבר!
רכב שלא טופל ירושש אותך כלכלית,
ב.לראות שהת"ז של המוכר תואמת לרישיון רכב
ג.חובה ללכת לבדיקה במכון/ מוסך שהוא רק מטעמך במידה והמוכר מציע מוסך משלו - נורה אדומה ופשוט לוותר

5127109

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מה התקציב שלך?
לא יודע... רק עכשיו הוצאתי רשיון ואני חושב לקנות רכב ומממש את השוק לדעת איך עושים את זה. זה משהו לנסיעות קצרות בתוך העיר ופעם בשבוע שבועים לנסיעה ארוכה מחוץ לעיר. בלי הרבה באגז, משהו שלא צריך לתפעל אותו יותר מידי, משהו כזה למתחילים. אני מאמין משהו בסביבות 8-10

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה