עזרה המדפסת לא גומרת לפלוט

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
הדפסתי דף אחד, עותק אחד, ומאז המדפסת לא גומרת להדפיס את הדף הזה באלפי עותקים, אני מבטלת דף אחרי דף ומחכה שתסיים להדפיס את אותו הדף, אך היא לא גומרת...
מה עושים? איך מבטלים את ההדפסה המתמשכת הזו?

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הדפסתי דף אחד, עותק אחד, ומאז המדפסת לא גומרת להדפיס את הדף הזה באלפי עותקים, אני מבטלת דף אחרי דף ומחכה שתסיים להדפיס את אותו הדף, אך היא לא גומרת...
מה עושים? איך מבטלים את ההדפסה המתמשכת הזו?

לכבות את המחשב לנתק את כבל המדפסת. להדליק מחדש ולחבר את הכבל של המדפסת.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית

ניתקתם את כבל המדפסת?

נסו את הדרך הזו:
בשורת המשימות, בסמוך לשעון מופיעה צלמית מדפסת . כדי לעצור את תהליך ההדפסה, לחצו לחיצה כפולה על צלמית זו. בחלון שנפתח מופיעים כל המסמכים שנמצאים כרגע בדרכם להדפסה, שמודפסים כעת.

לחצו על עבודת ההדפסה אותה אתם רוצים לבטל בעזרת לחצן העכבר הימני, ובחרו באפשרות ”Pasue Printing”, כדי לעצור את עבודת ההדפסה או על “Cancel” בכדי לבטל אותה.

תוכלו גם לבטל את כל משימות ההדפסה בבת אחת ע”י בחירה באפשרות “Cancel All Documents”.

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ניתקתם את כבל המדפסת?

נסו את הדרך הזו:
בשורת המשימות, בסמוך לשעון מופיעה צלמית מדפסת . כדי לעצור את תהליך ההדפסה, לחצו לחיצה כפולה על צלמית זו. בחלון שנפתח מופיעים כל המסמכים שנמצאים כרגע בדרכם להדפסה, שמודפסים כעת.

לחצו על עבודת ההדפסה אותה אתם רוצים לבטל בעזרת לחצן העכבר הימני, ובחרו באפשרות ”Pasue Printing”, כדי לעצור את עבודת ההדפסה או על “Cancel” בכדי לבטל אותה.

תוכלו גם לבטל את כל משימות ההדפסה בבת אחת ע”י בחירה באפשרות “Cancel All Documents”.
תודה על הפרוט!
אך אין לי צלמית מדפסת ליד השעון :confused:

sem

משתמש פעיל
אפשר לנסות
קליק ימני על כפתור התחל
לבחור הפעלה
לכתוב services.msc וללחוץ אישור
בחלון שנפתח לחפש print spooler
קליק ימני על זה ולבחור stop ואח''כ start

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
תודה על הפרוט!
אך אין לי צלמית מדפסת ליד השעון :confused:

מדובר באייקון בצורת מדפסת המופיע על שורת המשימות ליד השעון.
או אם יש חץ במקום ללחוץ עליו יתכן ושם מופיע האייקון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה