הדפסתי דף אחד, עותק אחד, ומאז המדפסת לא גומרת להדפיס את הדף הזה באלפי עותקים, אני מבטלת דף אחרי דף ומחכה שתסיים להדפיס את אותו הדף, אך היא לא גומרת...
מה עושים? איך מבטלים את ההדפסה המתמשכת הזו?
לא עוזרלכבות את המחשב לנתק את כבל המדפסת. להדליק מחדש ולחבר את הכבל של המדפסת.
לא עוזר
תודה על הפרוט!ניתקתם את כבל המדפסת?
נסו את הדרך הזו:
בשורת המשימות, בסמוך לשעון מופיעה צלמית מדפסת . כדי לעצור את תהליך ההדפסה, לחצו לחיצה כפולה על צלמית זו. בחלון שנפתח מופיעים כל המסמכים שנמצאים כרגע בדרכם להדפסה, שמודפסים כעת.
לחצו על עבודת ההדפסה אותה אתם רוצים לבטל בעזרת לחצן העכבר הימני, ובחרו באפשרות ”Pasue Printing”, כדי לעצור את עבודת ההדפסה או על “Cancel” בכדי לבטל אותה.
תוכלו גם לבטל את כל משימות ההדפסה בבת אחת ע”י בחירה באפשרות “Cancel All Documents”.
תודה על הפרוט!
אך אין לי צלמית מדפסת ליד השעון
לא מופיע לי, לא ליד השעון ולא בחץמדובר באייקון בצורת מדפסת המופיע על שורת המשימות ליד השעון.
או אם יש חץ במקום ללחוץ עליו יתכן ושם מופיע האייקון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: