המטבח של סימא
משתמש מקצוען
המבורגר זה "בסך הכל" בשר טחון וכמה תבלינים
אבל ככל שאיכות וטריות הבשר עולות כך עולה טעם הקציצה
אנטריקוט וקצת שומן זה הכי טעים, אבל כל נתח עם שומן יוצה נחמד.
במקום לחמנייה אפשר להכין מנה יפה בלי הרבה מאמץ:
קילו בקר טחון
1 כוס סודה
מלח/פלפל לטעום על קצה הלשון אם מספיק מלוח לטעמכם
בקערה מערבבים בידיים את כל החומרים ויוצרים קציצות בגודל של מנה
אם רוצים קוטר מדויק משתמשים ברינג בגודל הרצוי
מכניסים את הקציצות קצת למקרר.
פורסים תפוחי אדמה לטבעות ומניחים בתבנית
מעל מניחים קציצה
מעל מניחים פרוסת עגבניה
מעל מניחים פרוסת עגבניה.
מכינים בקערה קטנה רוטב, שמן,גריל,פפריקה או כל תבלין שאתם אוהבים
יוצקים את הרוטב על ההמבורגרים
ההמבורגר מגיר המון שומן ונוזל בזמן האפייה.
אופים 180 מעלות עד שהצבע למעלה שחום.
אבל ככל שאיכות וטריות הבשר עולות כך עולה טעם הקציצה
אנטריקוט וקצת שומן זה הכי טעים, אבל כל נתח עם שומן יוצה נחמד.
במקום לחמנייה אפשר להכין מנה יפה בלי הרבה מאמץ:
קילו בקר טחון
1 כוס סודה
מלח/פלפל לטעום על קצה הלשון אם מספיק מלוח לטעמכם
בקערה מערבבים בידיים את כל החומרים ויוצרים קציצות בגודל של מנה
אם רוצים קוטר מדויק משתמשים ברינג בגודל הרצוי
מכניסים את הקציצות קצת למקרר.
פורסים תפוחי אדמה לטבעות ומניחים בתבנית
מעל מניחים קציצה
מעל מניחים פרוסת עגבניה
מעל מניחים פרוסת עגבניה.
מכינים בקערה קטנה רוטב, שמן,גריל,פפריקה או כל תבלין שאתם אוהבים
יוצקים את הרוטב על ההמבורגרים
ההמבורגר מגיר המון שומן ונוזל בזמן האפייה.
אופים 180 מעלות עד שהצבע למעלה שחום.