הרבה הצלחההייתי עובדת עוד על המטבח. כרגע הוא מפוזר לי קצת.
אני מאמינה שעל המטבח היא עוד לא כ"כ עבדה כשעוד לא החליטו על כיווןהייתי עובדת עוד על המטבח. כרגע הוא מפוזר לי קצת.
?אציין שיש אופציה עתידית לממ"ד (וכיון שזו עיר דרומית זו אופציה רצינית) היציאה לממ"ד מהחלון הימני מבין השניים. תודה מראש.
מהמטבח שבתוכנית הימינית?
היציאה לממ"ד היא מהמטבח ? לא ברור
כן. בקומת הקרקע כבר בנוי ממ"ד. וכשיבנו (לאחר הוצאת רשיונות וכו') הוא יבנה מעליו כמובן. וברור שגם לכן עדיף חדר מהסלון ולא מהמטבח.?
היציאה לממ"ד היא מהמטבח ? לא ברור
וואהו. תודה רבה!@byy
לדעתי -- כדאי גם לחשוב על אופציה כזאת --מצוב
מענין@byy
לדעתי -- כדאי גם לחשוב על אופציה כזאת --מצוב
ואז המטבח יהיה מול דלת הכניסהשווה לנסות להחליף בין אזור הישיבה למטבח ולבדוק אם עובד
למה חנוק? יש שם חלוןמענין
אבל אז הכניסה לממד העתידי היא מהמטבח
אזור הספות מרגיש לי קצת חנוק כשסגור ב3 קירות מצד שני יכול לשמש כאזור לינה/מנוחה בעת הצורך ע"י מחיצה או וילון גלילה
שווה לנסות להחליף בין אזור הישיבה למטבח ולבדוק אם עובד
באזור ישיבה אוהבים לרבוץ, לא ממש נעים מול הכניסהואז המטבח יהיה מול דלת הכניסה
או שתשלימי שם קיר והכניסה תהיה חנוקה
נראה לי חנוק שהקירות סוגרים על כל אזור הישיבה, מרגיש לי חדר המתנהלמה חנוק? יש שם חלון
תודה. ואשמח לשמוע אילו שינויים מתבקשים לדעתך במטבח.לדעתי השינוי האחרון שהציעו ממש מיותר
החלוקה כ"כ ברורה ויפה בתוכנית השמאלית שהעלית בהתחלה
אין ערבוב בין אזורים. מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: