שאלה למחשבה שצריכה לבדוק עם טכנאי מה התכוווןמה הכוונה הלך הדוד? כמעט אין דבר כזה, בטח את מתכוונת שהלך לו הגוף חימום, זה לא קשור בכלל למים מהקולט שעוברים לדוד שמש ונשאר מצויין לקיץ, וכנראה לא התקלקל.
פשוט גם אני חשבתי כמוך, עד שבעלי שלא גמר לצחוק הסביר שהכל טוב.שאלה למחשבה שצריכה לבדוק עם טכנאי מה התכווון
ויודעת להגיד לי מה עדיף לתקן את הדוד או להוסיף מחמם על גז?פשוט גם אני חשבתי כמוך, עד שבעלי שלא גמר לצחוק הסביר שהכל טוב.
אגב, אם כך מים מהקולט יהיו לך גם לפני שתתקיני גז - לפחות בימי הקיץ החמים האלו
למחמם על גז יש מעלה שתמיד יש מים חמים, מצד שני העלויות של התיקון אם מדובר על תיקון בסיסי של דוד שמש זה יוצא יותר זול, ועלויות הפעלה יקרות יותר בגז - אם את משתמשת בחשמלי בחכמה, אני אישית אוהבת את הגז זה נוח מאד ולדעתי שוה כל שקלויודעת להגיד לי מה עדיף לתקן את הדוד או להוסיף מחמם על גז?
לא כ'' הבנתי מה כתבת לי כאןמצד שני העלויות של התיקון אם מדובר על תיקון בסיסי של דוד שמש זה יוצא יותר זול, ועלויות הפעלה יקרות יותר בגז
1. תיקון דוד שמש אם זה רק גוף חימום זה יעלה לך זול בהרבה מאשר מערכת גז חדשה.לא כ'' הבנתי מה כתבת לי
איך שאני מבינה ממך שאם יש לי דוד אז כן כדאי להתקין מחמם על גז ?מבחינת נוחות מחמם על גז עדיף בהרבה אין צורך 'להדליק לפני'.. הוא פועל אוטומטית כשפותחים את הברז.
מבחינת עלויות שעל זה נשאלה השאלה, חימום מים בחשמל זול בהרבה מגז כנראה בחצי לפחות, אם יש לכם גם דוד שמש החיסכון יכול להיות גם פי שלש וארבע. עלות ראשונית תהיה יקרה יותר בגז, אולי גם עלויות של חיבור תשתית גז וחיבור לספק, וגם תקלות קצת יותר יקרות.
חשוב לוודא שהמערכת גז שאת קונה מסונכרנת עם המים שבאים מהדוד שמש ככה כשהם חמים לא מתבזבז גז.איך שאני מבינה ממך שאם יש לי דוד אז כן כדאי להתקין מחמם על גז ?
תתפלאו לגלות שדוקא יש, דוד ממוצע מחזיק בארץ כ10 שנים, אם טכנאי טען שהלך הדוד כנראה הוא מתכוון שהתפוצץ, ודווקא במצב כזה אמור להיות מים חמים...מה הכוונה הלך הדוד? כמעט אין דבר כזה
לא יודע איך הבנת ממני כך, [הכוונה שלי החיסכון ע"י הדוד שמש..]מה שכתבתי זה שאם העלויות זה השיקול אז דוד שמש עדיף מכל ההבחינות הן מהעלויות הראשוניות והן מעלויות התפעול.איך שאני מבינה ממך שאם יש לי דוד אז כן כדאי להתקין מחמם על גז ?
אם היא רוה כזו מערכת היא תצטרך עכשיו לקנות גם דוד וגם מערכת גז... עלות לא מבוטלת.חשוב לוודא שהמערכת גז שאת קונה מסונכרנת עם המים שבאים מהדוד שמש ככה כשהם חמים לא מתבזבז גז.
באמת התפאלתי שהדוד הלך בדיוק אחרי 10 שניםתתפלאו לגלות שדוקא יש, דוד ממוצע מחזיק בארץ כ10 שנים, אם טכנאי טען שהלך הדוד כנראה הוא מתכוון שהתפוצץ, ודווקא במצב כזה אמור להיות מים חמים...
כשדוד מתפוצץ הוא בעצם נוזל, הרבה פעמים הנזילה לא מגיעה לאזור החשמלי, [גם אם כן במקרה שלכם יש גם קולט], תחשבי על זה כמו סיר על האש והמכסה פתוח.. לכאורה הוא עדיין אמור לחמם. במקרה שדוד הלך לרוב השכנים שמו לב שהוא פשוט נזל, ואולי גם הם סגרו בעצמם את הברז שלא ינזול.מה אתה מתכוון שאם הדוד התפוצץ אז אמור להיות מים חמים?
בעלי ראה טפטוף קטן מהדודכשדוד מתפוצץ הוא בעצם נוזל, הרבה פעמים הנזילה לא מגיעה לאזור החשמלי, [גם אם כן במקרה שלכם יש גם קולט], תחשבי על זה כמו סיר על האש והמכסה פתוח.. לכאורה הוא עדיין אמור לחמם. במקרה שדוד הלך לרוב השכנים שמו לב שהוא פשוט נזל, ואולי גם הם סגרו בעצמם את הברז שלא ינזול.
למה בעצם הזמנתם טכנאי? היה מים לא חמים (גם אחרי הדלקה של הבוילר?) או שלא היה מים בכלל?
יש לי דוד של 20 שנה לפחות עובד פיקס תפוקה מלאהתתפלאו לגלות שדוקא יש, דוד ממוצע מחזיק בארץ כ10 שנים, אם טכנאי טען שהלך הדוד כנראה הוא מתכוון שהתפוצץ,
אם הטפטוף עדיין קטן ולא במקום בעייתי, לפחות בימים הקרובים עד שתסתדרו תוכלו להשתמש בו..,בעלי ראה טפטוף קטן מהדוד
בגדול כן, מי שיש לו גישה ואולי גם למי שיותר קשה לו מומלץ לבדוק אחת לשנה את השסתום פורק לחץ שהוא תקין ואולי אפי' להחליף אותו כל כמה שנים כי אם הוא מתקלקל הלחץ בדוד יעלה והדוד יתפוצץ.מה זה המצב
יפה מאוד אתם מעל הממוצע... או מעל הטבע...ש לי דוד של 20 שנה לפחות עובד פיקס תפוקה מלאה
יש לי של פלומה כבר כמה שנים טובות, מאד מרוצה, נותן ליותר מ2 מקלחות באותו זמן, מחובר לדוד עם תרמוסטט די חסכוני.איזה חברה של מחמם מים הייתם ממליצים טובה ולא יקרה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: