הכיוון הוא 'יהב'. ויועץ בהחלט יכול לעזור - לא מוכרח.אני צריך דחוף הלוואה על הסכום הנ"ל
כל מידע יכול לעזור לי
והאם יש עדיפות ללכת דרך יועץ ?
האם צריך להציג ניירת כמו בהוצאת משכנתא?
והכי חשוב איפוא אפשר לקבל הכי בזול?
ועוד כל בדל של מידע יכול לעזור לי
בתודה מראש
למה דווקא יהב?הכיוון הוא 'יהב'. ויועץ בהחלט יכול לעזור - לא מוכרח.
אם זה לא דרך משכון נכס יש להם בדר"כ הצעות אטרקטיביות, אך ייתכן וניתן להוציא לך שיפוצים וכדו' - שזה כבר וודאי רק דרך יועץ.למה דווקא יהב?
יש לי אמנם נכס שמשועבד אפילו פחות מ-50% מערכואם יש לך נכס שמשועבד רק עד 50 אחוז מערכו [ועוד 200 אלף]
רצוי לשקול משכנתא לכל מטרה.
זה אמנם כמו כל משכנתא שמאי טפסי וכו' אבל ריביות זולות משמעותית מהלוואת סתם שאינם משכנתא.
אולי ללקוחות חזקים מאוד, שכירים וכוהכיוון הוא 'יהב'. ויועץ בהחלט יכול לעזור - לא מוכרח.
לא הבנתי מה כוונתך.יש לי אמנם נכס שמשועבד אפילו פחות מ-50% מערכו
אבל את ההלואה הספציפית הזאת אני רוצה לסגור בהמשך כשאני יעשה מיחזור למשכנתא הקיימת
אני לוקח לכל מטרה ומשעבד את זה על הנכס?אם חלק מהנכס מרוקן משעבוד תוכל לקחת לכל מטרה.
יש אפשרות לקחת הלוואה לכל מטרה מאחד הבנקים בריביות גבוהותאני צריך דחוף הלוואה על הסכום הנ"ל
כל מידע יכול לעזור לי
בתודה מראש
השאלה היא מה יכולת ההחזר אם מדובר בהלוואה קצרת מועד קח בבנק תקבל ריביות של פריים +אני צריך דחוף הלוואה על הסכום הנ"ל
כל מידע יכול לעזור לי
בתודה מראש
מבלי לזלזל ביועצים המוכשרים שיחיו
תעשה בדיקה בכמה בנקים איזה תנאים תוכל לקבל
לאחר מכן תפנה ליועץ ותבדוק מולו האם הוא יכול לדאוג למשהו יותר טוב
והעיקר הוא לאחר מכן לבדוק האם העלות של היועץ לא בולעת את כל הרווח שהיועץ השיג לך, עם חסרון גדול שאת זה אתה משלם עכשיו ולא בתשלומים של הריבית
בהצלחה
מבלי להתייחס למקרה הספציפימבלי לזלזל ביועצים המוכשרים שיחיו
תעשה בדיקה בכמה בנקים איזה תנאים תוכל לקבל
לאחר מכן תפנה ליועץ ותבדוק מולו האם הוא יכול לדאוג למשהו יותר טוב
והעיקר הוא לאחר מכן לבדוק האם העלות של היועץ לא בולעת את כל הרווח שהיועץ השיג לך, עם חסרון גדול שאת זה אתה משלם עכשיו ולא בתשלומים של הריבית
בהצלחה
אתה צודק במקרה של משכנתאמבלי להתייחס למקרה הספציפי
יש טעות נפוצה שאנשים אומרים נלך לבד ונראה מה היועץ יכול להביא יותר טוב.
הטעות היא, שתפקיד היועץ הוא לא רק להביא ריביות טובות, אלא לבנות תמהיל מותאם אישית, תמהיל שיתן מענה לטווח הארוך, תמהיל עם תכנון מסלולים ושנים בצורה איכותית, תמהיל שיהיה חשוף למינמום קנסות, תמהיל עם פיזור סיכונים מבוקר, תמהיל שלוקח בחשבון אופציה של עלייה או ירידה בריביות, וכו'.
צריך לדעת מה לבקש, ואח"כ לבדוק כמה עולה.
אני לא חושב שתמיד צריך יועץ, אבל צריך שמי שמבקש הלוואה יהיה מונח בעניינים וידע מה המשמעות של מה שהוא עושה, ולא סתם כי הפקיד המליץ
לאאאאאאאא.גם במשכנתא לבדוק טוב טוב מי היועץ
כי לאחרונה אני רואה משכנתאות מיועצים ואני פשוט מתפלץ למשל ראיתי עכשיו מישהו שלקח שליש משתנה צמודה בריבית התחלתית של 5.1%
נשמע פיתוי או לא לדיורלאאאאאאאא.
הוא לקח את זה על ההתחלה בריבית הזו ולא שהעוגן קפץ ?
ולא מסלול פיתוי כדי להחזיר ?
למרות שאין ספק שיש יועצים טובים (הרוב ומהיכרות...) ויש..., אך במחילה הסיפור הזה לא אמין !
הבנק לא נותן גם מעצמו הצעות כאלו... אתה רוצה להגיד שהיועץ התחנן לבנק לתת הצעה כזו ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: