דרוש מידע הלבשת מכנסיים בצבע לבן לילדים בחג?

אאי

משתמש פעיל
הלבשתי לבן שלי מכנסיים לבנות חדשות בערב חג והתלכלך כתם שומני, כמובן שלא היה לי איך לטפל בזה אז אלא לחכות למוצאי שבת... 48 שע' עכשיו איך מורידים את הכתם הזה? עם וניש זה לא ירד, מפחדת שלא ילך.... היית שמה אקונומיקה? כתוב על התוית של הבגד ללא מלבין, להתייחס לזה?
אשמח לטיפים איך להוריד כתמים כאלה, גם עם הגרביים אותו סיפור.
איזה תוכנית במכונה/חומר וכו' אשמח לכל עצה

אנוכי

משתמש מקצוען
שימי פיירי, אם לא יורד- שימי מסיר שומנים קר (סנט מוריץ), אקונומיקה פחות...

think about it

משתמש מקצוען
לכתמי שומן אפשר לנסות פיירי או סנו ספארק, יש בזה חומר פעיל שגם מסיר שומנים
לפעמים זה עובד... בהצלחה

אאי

משתמש פעיל
לכתמי שומן אפשר לנסות פיירי או סנו ספארק, יש בזה חומר פעיל שגם מסיר שומנים
לפעמים זה עובד... בהצלחה
שימי פיירי, אם לא יורד- שימי מסיר שומנים קר (סנט מוריץ), אקונומיקה פחות...
בתוך המכונה או לשפשף את הבגד בעצמו עד ש(אולי) ירד?

לייצי

משתמש פעיל
היה לי מכנס לבן שהתלכלך, ניסיתי לשים וניש, פיירי בשמש וכלום לא עזר. בסוף לקחתי קיסם אוזניים וטבלתי באקנומיקה וניקיתי בעדינות את המכנס. הכתם ירד תוך שניות,. שטפתי במים אחר כך ותליתי, וקבלתי מכנסיים כמו חדשות.

אאי

משתמש פעיל
שפשפתי עם פיירי, כמה לנסות? לא יורד בנתיים.. יש מה להשאיר את הסבון על המכנס? יש סיכוי שירד מעצמו?

RRL

משתמש מקצוען
D I G I T A L
רק להשפריץ סנט מוריץ לפני הכביסה!
מנסיון עובד מעולה.
עוד שיטה- להשרות כמה שעות עם פיירי בכמות נדיבה ואז לכבס רגיל.

אנוכי

משתמש מקצוען
היה לי מכנס לבן שהתלכלך, ניסיתי לשים וניש, פיירי בשמש וכלום לא עזר. בסוף לקחתי קיסם אוזניים וטבלתי באקנומיקה וניקיתי בעדינות את המכנס. הכתם ירד תוך שניות,. שטפתי במים אחר כך ותליתי, וקבלתי מכנסיים כמו חדשות.
זה פשוט תלוי מה מקור הכתם.

אאי

משתמש פעיל
עוד שיטה- להשרות כמה שעות עם פיירי בכמות נדיבה ואז לכבס רגיל.
הפיירי צהוב, הכתם ילך במכונה מקווה, לא יורד במים
על כל ניסוי צריך מכונה ארוכה? או שאפשר קצרה? בסוף יהרס אחרי הרבה כביסות של הנסיונות...

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
על כל ניסוי צריך מכונה ארוכה? או שאפשר קצרה? בסוף יהרס אחרי הרבה כביסות של הנסיונות...
קצרות יכולות לקבע כתמים.

מה הבד של הבגד? ומה הדוגמא?.
לא דומה בגד עדין מדוגם למכנס לבן פשוט.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה