התייעצות הכשר על צי'פס!!.

• פותח הנושא א&א
  • פורסם בתאריך

דבר סתר

משתמש פעיל
זה הכשר רציני וקפדני מצד אחד
מצד שני בהרבה דברים הם במוצהר מקפידים על עיקר ההלכה ללא כל חומרות והידורים שהם בסיס אצל ההכשרים המהודרים
בטוח שמותר לאכול את זה ע"פ ההלכה, לא בטוח שזה מהודר
לא נראה לי שבקהילות החרדיות אוכלים
תחליטו לבד

שועל ירוק

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
קצת על OU
יש לשים לב שיש OU אמריקאי וOUישראלי
האמרקאי באמריקה רובם ככולם אוכלים את ההכשר אבל לא את הכל כי יש הרבה קולות שהם סומכים ולכן כמעת אף אחד לא אוכל OUD שזה אומר חלבי כיוון שהם מקילים בחלב עכו"ם הם מקילים גם בחדש בחו"ל הנמצא במחלוקת ושמעתי שגם בג'לים הייתה בעיה עם אחד הרכיבים שבהתחלה הקלו ובסוף החליפו
אבל מלבד זאת הם שומרים חזק מאוד על מה שהם מקפידים
ה OU הישראלי לעומת זאת הפוך שמצד אחד לא מיקל בדברים הנ"ל אבל לא מקפיד כל כך על השמירה ואני אישית לא מכיר יר"ש שאוכל את ה OU הישראלי
לגבי הצ'יפס הוא מיוצר באמריקה ולכן הרבה אנשים (בעיקר אמריקאים) אוכלים את זה אבל יש לשים לב שיש צ'יפס בטעם ריבת חלב המכיל חלב עכו"ם שזה באמת בעיה ובזה יש ליד ההכשר אות D המסמל שהוא חלבי
לגבי חדש איני יודע את פרטי ההלכה והדינים אבל בצ'יפס ודאי שאין את החשש
ולכן אני מסיים כמו קודמי אז תחליטו לבד

צחי קרמר

משתמש פעיל
חברה להבין לפני שכותבים לפני רמת הכשרות יש נושא בפני עצמו של בישול עכו"ם בתפו"א
כשהערוך השולחן מכריע לאסור אחרי זה עניין הכשרות ורמתה

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם זה משנה לך -
אנחנו לא אוכלים.

אגב, לפי מה שאני יודעת ההכשר של OU הוא הכשר כללי. יש רמות שונות של השגחה והידורים באותה מערכת כשרות. כך שצריך לבדוק מוצרים לגופם ולא לפי ההכשר.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אם זה משנה לך -
אנחנו לא אוכלים.

אגב, לפי מה שאני יודעת ההכשר של OU הוא הכשר כללי. יש רמות שונות של השגחה והידורים באותה מערכת כשרות. כך שצריך לבדוק מוצרים לגופם ולא לפי ההכשר.
כל מילה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה