דרוש מידע הכשרים בניו-יורק - דחוף!!

gp

משתמש צעיר
שלום,
אני נוסעת לניו יורק מטעם העבודה ואשמח לדעת אילו הכשרים טובים יש באזור.
בקשו ממני לספק רשימת הכשרים שמקובלים מבחינתי. הכשרים שניתן למצוא במסעדות באזור (ז״א לא של מוצרים יבשים וכו׳).
אזור: Broadway, NY

מחפשת הכשרים ברמה זהה להכשרים שקבילים עלינו בארץ- גם ברמה של חת״ס ב״ב / מהדרין ירושלים לדוג׳.
אנחנו לא אוכלים בית יוסף

אשמח לכל מי שיש לו מידע!! יעזור לי מאד!!!

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
אם אתם אוכלים חת"ס ב"ב אתם יכולים לאכול כל דבר שכתוב עליו 'כשר' בארה"ב, בערך אותה רמה
(לפרטים - חפשו על ההכשר הזה בפורום לתורה). לצערי אני כותב ברצינות.

הכשרים שנחשבים טובים ברמה של מהדרין ירושלים בגדול - הכשר אוקי (עיגול עם K באמצע, יש לו מסעדות במנהטן, בשרי פרווה וחלבי, ועל מוצרים רבים). CRC. פחות מזה - סטאר קיי (כוכב עם K בפנים).

יותר טוב:
CHK.

כשר (בהשגחה יחסית טובה) אבל עם קולות של ממש: או יו.
(המוצרים שלהם כשרים כי הם באמת משגיחים, בשונה מהכשרים מסויימים בארה"ב ובארץ.. אבל יש להם קולות גדולות ברמת הסטנרדטיים.
חשוב מאוד: לראות שכתוב 'חלב ישראל' 'משגיח צמוד' וכדומה, אחרת זה יכול להיות בשקט חלב נוכרי (מצוי באו יו ואו קיי)

דרור יקרא

משתמש פעיל
ממולץ לבקש לראות את המשגיח (מנסיון שההינו במסעדה שמשהו שאנחנו סומכים עליו שאמר שאפשר לאכול והיה כתוב שיש משגיח והיה נראה מאד חשוד בקשנו לראות את המשגיח והתחילו להתחמק ....)

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
בא נעשה את זה פשוט:
אם אתם רוצים באמת לאכול כשר מהודר - סעו לבורו פארק
או לקראון הייטס או לוילימסבורג (הכי קרוב). וגם שם ללכת למקום עם הכשר מקומי מהודר
או שאתם מכירים מסעדה חרדית אם בעלים חרדיים ירא"ש ומשגיח צמוד במנהטן (אני לא מכיר).

מצליחנות

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
שלום,
אני נוסעת לניו יורק מטעם העבודה ואשמח לדעת אילו הכשרים טובים יש באזור.
בקשו ממני לספק רשימת הכשרים שמקובלים מבחינתי. הכשרים שניתן למצוא במסעדות באזור (ז״א לא של מוצרים יבשים וכו׳).
אזור: Broadway, NY

מחפשת הכשרים ברמה זהה להכשרים שקבילים עלינו בארץ- גם ברמה של חת״ס ב״ב / מהדרין ירושלים לדוג׳.
אנחנו לא אוכלים בית יוסף

אשמח לכל מי שיש לו מידע!! יעזור לי מאד!!!
אנחנו אכלנו במנהטן במסעדה בשרית עם הכשר טוב בעלים חרדי - יש שם הרבה חרדים שבאים (הרבה במושגים של מנהטן.....) היה גם חלבי באזור אבל לא אכלנו
זה היה ממש קרוב לברודווי למייטב זכרוני

אני חושב שזה זה -

Le Marais​

ליד הטיימס סקוויר

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: gp

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה