הכפלת עמוד בפי די אף

שטארק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
איך אני יכול להכפיל עמוד או עמודים בפי די אף, מבלי שיהיה לי אותו פעמיים.

כלומר, נגיד שיש לי פי די אף עם עמוד אחד, ואני רוצה להדפיס אותו שייצא לי שתיים בדף, עד היום הייתי מביא אותו פעם נוספת, וכך היה לי בקובץ שני עמודים, והייתי עושה 2 בדף.

השאלה האם זוהי הדרך היחידה, או שיש אפשרות להכפיל את העמודים שתיים בדף מבלי להוסיף.
(אציין כי פעם הייתי בדפוס גרפצ'יק בירושלים, והבאתי להדפסה לוגו שהייתי צריך אותו הרבה פעמים בדף, ואחד העובדים שם, פתח את הקובץ (אני חושב שזה היה תוכנת אקרובט) ולחץ כמה לחיצות וכל הדף התמלא בלוגו).

תודה

שטארק

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יש אולי לפחות אפשרות להכפיל את העמודים, לדוגמה להדפיס לקובץ פי די אף, ב2 עותקים?

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
1610058064301.png

boker tov

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני לא בטוחה אבל אולי לפתוח את זה כוורד ושם לעשות?
לא היה לי כח לקרוא בדדיוק את הבקקשה :p

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
נתתי פתרון מצוין
לכתוב כמה פעמים את המספר עמוד

דפוס פוסטר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה פתרון שטוב לדפים בודדים
לא להדפסת חוברת עם המון עמודים, כשרוצים בנגלה אחת כמה חוברות

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
איך אני עושה את זה בפיטסטופ

יוחנן בוקסבוים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
איך אני יכול להכפיל עמוד או עמודים בפי די אף, מבלי שיהיה לי אותו פעמיים.

כלומר, נגיד שיש לי פי די אף עם עמוד אחד, ואני רוצה להדפיס אותו שייצא לי שתיים בדף, עד היום הייתי מביא אותו פעם נוספת, וכך היה לי בקובץ שני עמודים, והייתי עושה 2 בדף.

השאלה האם זוהי הדרך היחידה, או שיש אפשרות להכפיל את העמודים שתיים בדף מבלי להוסיף.
(אציין כי פעם הייתי בדפוס גרפצ'יק בירושלים, והבאתי להדפסה לוגו שהייתי צריך אותו הרבה פעמים בדף, ואחד העובדים שם, פתח את הקובץ (אני חושב שזה היה תוכנת אקרובט) ולחץ כמה לחיצות וכל הדף התמלא בלוגו).

תודה
זה התוסף שראיתי בדפוס

lab

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אפשר לקנות דירה בסכומים האלה
1610456676118.png

אולי מעניין אותך גם...