נכתב ע"י ארבע;n4883192:יש לי רשימת גמ"חים להכנסת כלה, בעיקר של מוצרי נדוניה, אך גם מעט קרנות כספיות. כיצד ניתן להעבירה לכם? (היא אינה מיועדת לפרסום על גבי האתר).
אשמח מאוד לקבל הרשימה אחותי מתחתנת בזמן הקרוב עם סיפור דומה ממש לפרטים הנ''ליש לי רשימת גמ"חים להכנסת כלה, בעיקר של מוצרי נדוניה, אך גם מעט קרנות כספיות. כיצד ניתן להעבירה לכם? (היא אינה מיועדת לפרסום על גבי האתר).
האם אפשר לקבל את הרשימה לצורכי הכנסת כלה שמחתנת בעוד כשבועיים ואין לה שום דבר עדיי לחתונהיש לי רשימת גמ"חים להכנסת כלה, בעיקר של מוצרי נדוניה, אך גם מעט קרנות כספיות. כיצד ניתן להעבירה לכם? (היא אינה מיועדת לפרסום על גבי האתר).
האם אפשר לקבל את הרשימה לצורכי הכנסת כלה שמחתנת בעוד כשבועיים ואין לה שום דבר עדיי לחתונה
אשמח לקבלם ממש בדחיפותיש לי רשימת גמ"חים להכנסת כלה, בעיקר של מוצרי נדוניה, אך גם מעט קרנות כספיות. כיצד ניתן להעבירה לכם? (היא אינה מיועדת לפרסום על גבי האתר).
מה המייל שלכם? כתבו עם כוכבית במקום שטרודל, כדי שמערכת האתר לא תצנזרו.אשמח לקבלם ממש בדחיפות
0533338240w*gmail.comמה המייל שלכם? כתבו עם כוכבית במקום שטרודל, כדי שמערכת האתר לא תצנזרו.
מה המייל שלכם? כתבו עם כוכבית במקום שטרודל, כדי שמערכת האתר לא תצנזרו.
אפשר גם לGFGF990077 שטרודל ג'ימייל?יש לי רשימת גמ"חים להכנסת כלה, בעיקר של מוצרי נדוניה, אך גם מעט קרנות כספיות. כיצד ניתן להעבירה לכם? (היא אינה מיועדת לפרסום על גבי האתר).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: