יואל ווייס
משתמש חדש
מישהו יודע מה ההכשר שלו?
אז כנראה התאחדות, בכל אופן כדתיא והתאחדות אלו ההכשרים המובילים בכל ההכנסות אורחים באירופאביררתי אצל כדתיא אין להם הכשר שם
מדוע לא לוקחים שם בשום מקום את 'עדה החרדית'?כדתיא והתאחדות... באירופה
כי יותר קל לשנע אוכל מאירופה,מדוע לא לוקחים שם בשום מקום את 'עדה החרדית'?
זכור לי שבעבר ל'ליזענסק' היה הרב לנדא, לא יודע מה היום
האם זה עצמו לא מחשיד
כדתיא הכי קל באירופא, כי רוב המוצרים באירופא הם בהכשר כדתיא.מדוע לא לוקחים שם בשום מקום את 'עדה החרדית'?
זכור לי שבעבר ל'ליזענסק' היה הרב לנדא, לא יודע מה היום
האם זה עצמו לא מחשיד
ויש הבדל גדול ביניהם ברמת ההשגחה כדתיא יותר רציניאז כנראה התאחדות, בכל אופן כדתיא והתאחדות אלו ההכשרים המובילים בכל ההכנסות אורחים באירופא
אני מכירה אותו באופן אישי אדם חסיד ירא שמים אז אני רגועה לאכול אצלוזה הכשר טוב?
באופן כללי זה הכשר טוב אבל לא מעולהזה הכשר טוב?
פינת קפהשימו לב, מי שירצה לאכול אצלו בימים אלו - רק בתשלום בהזמנה מראש.
בימים עברו יכולת לאכול אצלו סעודות דשנות בוקר וערב ללא תשלום. בפרט בכתובת הקודמת שלו, אבל גם בתחילת תקופת הנוכחית.פינת קפה
ומים יש חינם חדרון בפינת המסעדה
בימי הילולות יש גם סנדויצים וכו'
אבל בהחלט המקום מתפקד כמסעדה חלבית למטה ובשרים ברמה גבוהה למעלה
בימים עברו הוא נשען על תרומות של יהודים טובים ואירח אותנו בלב רחב ואוהב בדירה שלו ברחוב קופה וזה היה מאד מאתגר טכני וכלכלי וד"ל.בימים עברו יכולת לאכול אצלו סעודות דשנות בוקר וערב ללא תשלום. בפרט בכתובת הקודמת שלו, אבל גם בתחילת תקופת הנוכחית.
בשנה האחרונה, עם התמסחרות בתי ההכנסת אורחים באירופה, אין יותר ארוחות חינם. רק כיבוד קל. למעט יחידי סגולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: