למקצוענים בתחום - אין לי מכונת ברד אבל כמה זמן לדעתכם בכמה מעלות יהיה כוס פטל קפוא הכי מזכיר כוס ברד?
אף פעם לא..למקצוענים בתחום - אין לי מכונת ברד אבל כמה זמן לדעתכם בכמה מעלות יהיה כוס פטל קפוא הכי מזכיר כוס ברד?
???או שאתה קונה בכמה שקלים "כוס להכנת ברד"
כוס להכנת ברד
רציני
!!!
כוס להכנת ברד - כוס הפלא להכנת ברד - PickaGift
כוס להכנת ברד, מתנה מדליקה לילדים וניתנת לבחירה מבין מגוון צבעים מדליקים. המוצר יכול גם לשמש כפנאי עבור משחקי הילדים.www.pickagift.co
אם אני אבזבז על זה 160 ש"ח, אני כבר אקנה את זה:!!!
תחפש בחנויות כלי בית ובבזארים
כוס סגורה עם חלק פנימי שמשקשקים ומקבלים ברד
יש כוסות יותר זולותאם אני אבזבז על זה 160 ש"ח, אני כבר אקנה את זה:
מפרט טכני ATL8010 Gold Line גולד ליין מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של ATL8010 Gold Line גולד ליין. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
רק וודקה לא קופא..ךדעתי חלק מהסוד הוא שצריךלשים מלא פטל (סוכר)
ואז זה לא קופא לחלוטין! - זאת אומרת אם תשימו ג'ריקן פטל במקפיא, הוא לא יקפא, או כמעט שלא.
ולכן, ככל שיהיה יותר פטל, (שזה מה שקורה בקיוסקים...) אז זה יקבל מרקם יותר ברדי...
אני לא בטוח.רק וודקה לא קופא..
בקיוסק הברד מסתובב כל הזמן ויש במרכז וו מברזל ולכן לא נעשה אבן
כוס להכנת ברד - כוס הפלא להכנת ברד - PickaGift
כוס להכנת ברד, מתנה מדליקה לילדים וניתנת לבחירה מבין מגוון צבעים מדליקים. המוצר יכול גם לשמש כפנאי עבור משחקי הילדים.www.pickagift.co
תנסה בעלי אקספרס יעלה לך רבע מחיראם אני אבזבז על זה 160 ש"ח, אני כבר אקנה את זה:
מפרט טכני ATL8010 Gold Line גולד ליין מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של ATL8010 Gold Line גולד ליין. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
אפשר גם לשבור בכוונהקרטיבים שנשברו.
נכוןאפשר גם לשבור בכוונה
בגלל שלכתחילה זה לא קרח ממש.נסו לטחון בבלנדר קרטיבים שנשברו.
ברד ממש!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: