BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
צריך דחוף לבן שלי מבחן מוקסו היכן עושים דרך מאוחדת בי-ם או במודיעין עלית?
שלוםצריך דחוף לבן שלי מבחן מוקסו היכן עושים דרך מאוחדת בי-ם או במודיעין עלית?
טוב שהזכרת לי רציתי מזמן לכתוב על זה.שלום
איפה עשית בסוף?
וואו תודה על העדכון!!טוב שהזכרת לי רציתי מזמן לכתוב על זה.
אז כך חיפשתי מקום חרדי שיהיה אוירה חרדית שהבת שלי תרגיש שם טוב ושלא יהיה לה לא נוח מצד הסביבה ואז יתכן שבגלל זה תכשל אז התקשרתי למכון באחד הערים החרדיות שהם הסבירו לי בטלפון כמה הם טובים וכו' ועשיתי אצלם ומאד התאכזבתי הם עשו את זה בצורה מאד לא מקצועית ההוראות הם שצריך להיות בזמן הבדיקה שקט ושום הפרעה אחרת וזאת שעשתה את הבדיקה נכנסה ויצאה ודיברה עם אנשים והיו שם פלפונים שצלצלו בקול רעש גדול ואחרי הבדיקה הראשונה כשהערתי לה ע''ז התגובה שלה הייתה שכדי לאזן את זה בבדיקה השניה גם תכנס ותצא ותדבר..
והתוצאות של הבדיקה אצלם היה שבמבחן השני אחרי לקיחת רטילין היה יותר גרוע אז הם טענו שזה בעיה רגשית וכמובן הציעו מיד טיפול רגשי ב500 שקל לטיפול ואחרי שראיתי את חוסר מקצעיות לא סמכתי עליהם והלכתי למכון 'שערי הצלחה' ושם עשו את זה לפי ההוראות והתוצאות היו הפוכות לגמרי מהמכון הראשון שם במבחן השני אחרי הרטילין כל המדדים עלו .כך שלא נכון הטענה שהמבחן הוא אותו מבחן בכ''מ ולא משנה מי עושה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: