עם הדפסה?מישהו יודע אפוה אפשר לקנות שקיות להדסים/ערבות
כמובן שקיות ריקות להכניס בהם הדסים
בכמות גדולה
ומה המחיר בערך
תודה רבה
בלי הדפסה של כלום שקיות שקופותעם הדפסה?
מרכזואיזה איזור?
יש לך מספר טלפוןבני ברק? יוסקוביץ על הגב של מר''מ בז'בןטינסקי, זה מגיע בגליל חותכים עם מכשיר חום לפי הגודל הרצוי
טלפון ברשת אין לי, קונים את זה לפי משקל וזה לא יקר,יש לך מספר טלפון
ומה המחיר?
מצאתי את הטלפוןטלפון ברשת אין לי, קונים את זה לפי משקל וזה לא יקר,
אם אין להם יש עוד מקומות אבל יותר רחוקמצאתי את הטלפון
לאיזה כיוון רחוק? לחלק הרחוק קרוב והפוךאם אין להם יש עוד מקומות אבל יותר רחוק
אנשים 'נורמליים' עובדים ביום ונחים בערב...צריך לטלפן בשעות העבודה, יש את 'ארז' בדרך שלמה תל אביב שגם לו יש אבל הם גם לא עובדים עכשיו. לכולם יש מכשיר שסוגר בחום ואפשר גם מגמ''ח.לאיזה כיוון רחוק? לחלק הרחוק קרוב והפוך
אשמח לשמוע על עוד מקומות לבנתיים לא עונים
והם מוכרים גם את המכשיר החם?
הרימו שפורפרת והלכו לישון ( : אין לי מושג, אנשים עובדים בבוקר.אבל הטלפון תפוס
אז כנראה כן עובדים גם עכשיו
מה ההבדל?מכונת חום תקפידי לקנות עם סכין ולא רק שורפת
לכולם כבר אין' אמרו שזה כבר מאוחר מידיאנשים 'נורמליים' עובדים ביום ונחים בערב...צריך לטלפן בשעות העבודה, יש את 'ארז' בדרך שלמה תל אביב שגם לו יש אבל הם גם לא עובדים עכשיו. לכולם יש מכשיר שסוגר בחום ואפשר גם מגמ''ח.
אם אמרת "שקיות ניילון לערבות" אז התשובה "נגמר" צריך לבקש כך "גליל ניילון רגיל (לא צלופן) ברוחב 6/7/8 ס"מ) זה מגיע באורך כמה מאות מטרים, אפשר לנסות גם בטלפון הזה 036810102לכולם כבר אין' אמרו שזה כבר מאוחר מידי
אתם יודעים להגיד לי אם זה מחיר יקר או רגיל?אם אמרת "שקיות ניילון לערבות" אז התשובה "נגמר" צריך לבקש כך "גליל ניילון רגיל (לא צלופן) ברוחב 6/7/8 ס"מ) זה מגיע באורך כמה מאות מטרים, אפשר לנסות גם בטלפון הזה 036810102
במחירים אין לי מושגאתם יודעים להגיד לי אם זה מחיר יקר או רגיל?
מישהו נתן לי הצעת מחיר ל2000 חתיכות אורך כל אחת 60 רוחב 10
ב345ש"ח ורוחב 13 ב400 ש"ח
כמובן חתוכים כבר
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: