היכן אפשר להשיג מידע על מקומות מענינים לטיול באיזור חיפה

מוטי54

משתמש רשום
אני רוצה לארגן טיול לבנים כתות ד - ו אבל הפעם אני רוצה משהו מענין באמת למי שיש רעיון זה מאוד דחוף.

תודה מראש.

חדוה

משתמש מקצוען
טיול לחיפה

ידוע לי על מקום מאד יפה באזור שנקרא פארק נשר זהו גשר בין שתי הרים הבת שלי היתה שם
בטיול ודווחה שזהו מקום מקסים

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מוזיאון המעפילים,
כרמלית, רכבל,יש בחיפה גם פינת החי,
יש גם את הטילת עם נוף מדהים לנמל,
יש משהו כמו שוויצריה הקטנה, מקום עם נוף מדהים,(באזור חיפה)
הר הכרמל-

programit

משתמש רשום
ליד הים יש טיילת חדשה- מדהימה!!
מדובר ב"טיילת הכט".
הטיילת עצמה מאד יפה, במרכז הטיילת יש משטח גדול מאד של מתקנים מאד מענינים ומאתגרים, כגון: נדנדות מיוחדות, אומגה קטנה וכדומה.
בהמשך הטיילת יש גם מתקני ספורט נחמדים.
וכן מגרש כדורגל. אפשר גם לרדת לים- ולשכשך את הרגליים... הפארק מומלץ בחום! לכל הגילאים!

yaniv_55

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אני טיילתי באזור היישוב איתמר שם ישנו מרכז מבקרים הקרוי נקודה כפרית בדרך לשם ישנן שתי ברכות מים אמיתיות ביוצאות מתוך מעיין מים מתחת ליישוב הר ברכה מומלץ מאוד

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חדוה;288584:
ידוע לי על מקום מאד יפה באזור שנקרא פארק נשר זהו גשר בין שתי הרים הבת שלי היתה שם
בטיול ודווחה שזהו מקום מקסים
זה כולל מסלול הליכה, וצריך לראות שיתאים לגיל,

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
1) רכבת תחתית, להגיע עד התחנה האחרונה יש שם פארק יפה גן האם,
2)יש את הטכניון (לא בטוח ששומר שבת צריך לברר) ילדים יהנו שם , יש שם גם בעלי חיים זוחלים,
3)ליסוע אח"כ למערת אליהו, מול זה יש את אניות המעפילים, אפשרות גם לשיט, יש אניה גדולה.
4)ולקראת היציאה יש פארק הכט משהו מדהים לילדים,
5)אפשרות גם לשייט.
6) אם הילדים מאזור אשדוד או גוש דן אפשר לעשות להם נסיעה הלוך חזור ברכבת (נראה לי שאפשר לתאם זאת עם רכבת ישראל למספר מקומות שמורים לצורך טיול)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה