ברור???!!!הייתי היום בחנות בגדים והיה שם עומס ובכל פעם שניגשתי יפה לאחת העובדות וביקשתי מידה
היא צעקה שכל החנות שמעה בלי הגזמה
במקום לומר חכי אני באמצע עם מישהי כבר אביא לך כמו עובדת נורמלית
4 עובדות היו ומכולן קיבלתי יחס מזעזע
הייתם מתלוננים בהנהלה?
לתועלת לשון הרע לתועלת הרי התנאים בקצרה מאתר דיןמותר לשון הרע לתועלת לפי התנאים
לא נכוןבעלי עסק יענו שכן שכירים יענו שלא
זה נכון בכל דבראני חושבת שזו שאלת רב
איך זה סותריש בעלי עסק שירשמו לעצמם לדבר עם עובד X בסוף היום
לא אמרתי שהוא לא אמור לדעת מזה.אנחנו מדברות פה על מוכרות לא סימפטיות בעליל שמתנהגות ללקוחות בצורה מחפירה!!
המנהל לא אמור לדעת מזה?
ואולי זה שבירת פרנסה של יהודי אחר? לקוחות שספגו כזה יחס לא חוזרים לשם ומן הסתם המכירות יורדות בלי שיבין למהאני באופן אישי הייתי מעביר על סדר היום, רק בכדי שלא להטיל על המצפון שלי שבירת פרנסה של יהודי.
לא יודע אם אני צודק, אבל לא הייתי מעז לגרום לפיטורים של עובד.
כן אבל גם לעובד "הלא טוב" זה שבירת פרנסה של יהודי..ואולי זה שבירת פרנסה של יהודי אחר?
אני לא בא לתת דעה הלכתית...אני באופן אישי הייתי מעביר על סדר היום, רק בכדי שלא להטיל על המצפון שלי שבירת פרנסה של יהודי.
לא יודע אם אני צודק, אבל לא הייתי מעז לגרום לפיטורים של עובד.
כתבתי בהתחלה שאני לא יודע האם זה מה שנכון לעשות. אבל בפועל זה מה שהייתי עושה בגלל המצפון.ואולי זה שבירת פרנסה של יהודי אחר? לקוחות שספגו כזה יחס לא חוזרים לשם ומן הסתם המכירות יורדות בלי שיבין למה
במקרה המתואר -מדובר ביחס גרוע של כל ארבעת העובדות שבמשמרת,
לדעתי, תלונה כללית על העובדות-בלי להתמקד באחת מסוימת- תביא לטיפול ולא לפיטורין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: