תרופות הורמונליות וד"לאיזה תרופות? מאיפה המידע?
ואנחנו אמורים לנחש איזה תרופות?תרופות הורמונליות וד"ל
אסביר ואומר אשתי חלתה לפני לערך 10 שנים בקוליטיס והננו מטופלים בבית חולים שערי צדק.ואנחנו אמורים לנחש איזה תרופות?
מאוד מעניין, פעם ראשונה שאני שומע שמישהו הצליח להתגבר על קוליטיס באמצעות שינוי תזונה, שהרי הדלקת היא במעי הגס ושם לתזונה אין כמעט משמעות.אך תודה לה יתברך הצלחנו להתגבר על הקוליטיס ללא תרופות בעזרת שינוי של תזונה.
מציע לכולם לנסות לשנות תזונה אתם תראו את השינוי תוך כמה ימים.מאוד מעניין, פעם ראשונה שאני שומע שמישהו הצליח להתגבר על קוליטיס באמצעות שינוי תזונה, שהרי הדלקת היא במעי הגס ושם לתזונה אין כמעט משמעות.
אבל יש ניסים.
בעיקרון זה קצת מורכב אך אחרי שמבינים את העיקרון. זה רץמה השינוי העיקר?
על מה צריך להתמקד?
אשמח מאד לתשובה
תודה רבה
אני אומר לך היינו דקה לפני אימורן.כשאני בררתי את הנושא אצל דיאטנים למיניהם- קבלתי אותה תשובה:
אין לדיאטה כמעט השפעה על הקוליטיס, ומדובר בדיאטה שקשה מאוד מאוד מאוד לבצע לזמן ארוך.
וזה גם מאוד תלוי מה רמת הדלקת אצל כל אחד.
עם מי התיעצתם?אומר בצורה ברורה לגבי קוליטיס אפשר לחולל פלאים.
קרון אני לא יודע לא היה לנו.
תנסו אין מה להפסיד זה עוזר במאה אחוז.עם מי התיעצתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: