הטיפ היומי- ובו יסופר על פשע הביטוח למכונות כביסה, וצרות אחרות

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
שמעו נא ידידי את אשר ארע עימדי.

לאחר תחנוניה של עקרת הבית, ולאחר שתמו השכנים המוכנים לכבס את בגדינו בחינם- נפל הפור, נפלה ההחלטה:
קונים מכונת כביסה!
הידד. מה יותר נחמד מזה?

הלכנו לחנות המפוארת, המלאה על גדותיה במכונת כביסה וייבוש מדגמים שונים ובליטרים שונים, שאלנו את עצמנו ממתי קונים בגדים לפי ליטרים ולא קיבלנו תשובה, בחרנו דגם גדול ויפה שנראה מרשים- היו עליו הרבה מדבקות צבעוניות- ושילמנו בכרטיס אשראי ב 200 תשלומים.
עד פה- הכל יפה, מוצלח. אפילו הרשינו למוישל'ה לאכול ארטיק סוף סוף! מה אכפת לנו? יש מכונת כביסה.
תאכל מוישל'ה, תאכל. קח עוד ביס. לא לא, אל תפחד לטפטף על החולצה.

במהלך חגיגת הקנייה, פנה אלינו נציג החברה (ראינו מייד שהוא בחור אמין, היו לו מדים ממש מכובדים) והציע לנו הצעה קוסמת!
ראו נא, ידידי, כך הנציג.
המכונת כביסה שלנו- הכי טובה בעולם. הסיכוי שיהיו בה תקלות- ממש נמוך. כמעט אפסי. ואת רוב התקלות השכיחות- מכסה האחריות המיוחדת שלנו.
אבל...
אבל-מה? שאלנו.
אבל.. היא לא מכסה הכל, ויש דברים שיכולים להתקלקל ולעלות לכם כסף רב!
כסף רב??
כן, כמעט כמו עלות מכונה חדשה.
טוב, אז מה עושים? פשוט מאוד, קונים אחריות מורחבת, פרימיום, ונהנים משקט נפשי.
ובשבילכם, תקבלו אותה ב- 201 תשלומים חודשיים ממש ממש קטנים.
הסכמנו בהתלהבות. שמחנו על מזלנו הטוב!
שילמנו, חתמנו.
עכשיו יש לנו מכונת כביסה משוכללת, וגם אחריות מורחבת. נראה איזו תקלה תעז לבוא לבקר.

ובכן, תקופה קצרה בלבד חלפה, והתקלות באו בצרורות. טיק טק. בום טראח! המכונה פסקה מלעבוד, כל מיני נוריות אדומות נדלקו. אפילו מכה קטנה בכנף לא החזירה את המכונה לחיים.
מים טפטפו על הרצפה, השכנים התרחקו מאיתנו, ומוישל'ה נאלץ להפסיק לאכול ארוחות בוקר מזינות של ארטיקים.
חיפשנו בארון, מצאנו את הטלפון של החברה. הידד!
התקשרנו. "עכשיו נממש את האחריות המורחבת... לא נצא פרייארים..." חשבנו באושר.

נקבע מועד לטכנאי.
מועד הכי לא נוח שקיים בעולם. וגם די גמיש. ביום רביעי הבא (אבל היום רק יום ראשון.. שאלה עקרת הבית בתדהמה - זה עוד שבוע וחצי מהיום!! נכון, אבל זה מה יש, עונה באדישות אביבית עם המסטיק בטלפון) בין השעות 10 בבוקר ל 1 בצהרים.
טוב, חיכינו.
היום המיועד בא, ואיתו ז'וז'ו. גבה קומה, עטור קופסאות, כלים, ורעש.
איפה המכונת כביסה?
כאן.
ז'וז'ו בודק את המכונה ביעילות של פקיד ממשלה הודי, ובסבלנות של נהג אוטובוס לאחר יומיים של נהיגה רצופה:
טוב, אז יש לכם פה 5 תקלות שונות. ואני מצטער לומר לכם- כולן מחוץ לאחריות.
מחוץ לאחריות? איך זה יכול להיות?
הנה, תראו, רשום פה מפורש: במקרה של.. ושל.. ושל.. ושל.. ושל... האחריות לא מכסה. כך ז'וז'ו.
טוב, תתקן ויעלה כמה שיעלה.
בסדר גמור, כך ז'וז'ו, הטכנאי. מתכופף פה, מתכופף שם. 5 דקות עבודה ו.. הופסי. הכל תקין.
כמה עלה? כמו מכונה חדשה.

אמרנו:
אין מה לעשות, הכל משמיים. נפלנו עם תקלות נדירות ומיוחדות.
עד ש...
טוב, אתם כבר בטח מנחשים.
למוישל'ה (השכן, לא הילד המוזנח שלנו) גם התקלקלה מכונת הכביסה. בניגוד אלינו- לא הייתה לו אחריות מורחבת. גם לא מצומצמת. אז מה הוא עשה? פשוט מאוד. הזמין טכנאי לביתו. טכנאי יר"ש, משלנו. טכנאי פרטי.
הטכנאי הגיע באותו היום. ולא בין 10:00 ל12:00. פשוט בזמן. הציע פתרונות בטלפון מראש כדי לנסות לחסוך את עלות הביקור. גבה מחיר הנמוך בחצי מהמחיר של ז'וז'ו הטכנאי, והיה אדיב ונעים ממנו.
עד פה הסיפור העגום (מהזווית שלנו, לא מהזווית של ז'וז'ו וחבורתו).
ואיפה הטיפ?
הנה:
לא קונים אף פעם אחריות מורחבת, ולא מזמינים אף פעם טכנאי של החברה לטיפול בתקלות. הוא לא טכנאי בהכשרה, הוא סוכן מכירות.
זהו.

(לעוד עייצעס' https://docs.google.com/spreadsheets/d/158m5nyKMsBB7TvNualIsfA57Y1DtahtSFk52HBC-vFU/edit#gid=0)

חכם עתיק

משתמש רשום
כבעל ניסיון מר ואין חכם עתיק כבעל הניסיון - אני מזדהה עם כל מילה!!

וזה היה מעשה שלי:

התקשרו אלי מחברת 'פל' אחת החברות הגדולות בארץ לאחריות ושירות של מוצרי חשמל - והציעו לי לבטח 3 מוצרי חשמל במחיר באמת טוב: כמה עשרות שקלים לחודש, ביטוח ל-5 שנים ב-36 תשלומים (הסיבוך במקור) בלי לחשוב פעמיים הסכמתי ונתתי את מספר האשראי, והודיתי על מזלי הנפלא - מהיום ולעוד 5 שנים הרי שלא אשלם עוד על מוצרי חשמל ותיקונם.

ההתנסות באחריות באה אלי בתוך תקופה קצרה מאוד, והנה כאשר הודיע לי רעייתי תחי' שהמכונה לא סוחטת וגם עושה קולות זרים ומוזרים לא התכרכמו פני, אלא הודעתי לה בקול חגיגי: הסירי דאגה מלבך! אנחנו מכוסים! ושחתי לה על דבר הביטוח.

מיד התקשרתי ל'פל' והודעתי להם שאני נדרש לשירותם - בחברה הודיעו לי שאני מחויב ב-120 ש"ח כהשתתפות עצמית (?!). נו שויין אמרתי לעצמי לא ממש חינם אבל עדיין זול יותר מטכנאי אחר. לא הלאה את הקוראים בהשתלשלות הטלפונים והסחבות אבל את הטכנאי זכיתי לראות רק כעבור ש-ב-ו-ע-י-י-ם ארוכים כאורך הגלות ומלאים תירוצים כרימון. שבועיים בהם נדדה כביסתנו הלוך ושוב בחוצות ירושלים לחמותי ולידידי - ובמקום טכנאי שיכולתי להזמין בתוך 30 דק' נתקעתי למשך 14 יום - באחד הפעמים קיבלתי טלפון ב-8:05 בבוקר באמצע תפילת השחר - ומשחזרתי למספר לאחר סיום התפילה התברר לי שהיה זה הטכנאי ובגלל שלא הרמתי הרי שפנה ללקוח הבא ובכדי להזמינו שוב עלי להזמין שוב תור אצל החברה... ככה זה כשאתה לקוח שבוי.

הכלל, אחרי שבועיים צונח בדירתי בחורצ'יק רוסי טכני ומרובע, הוא מזיז יחד אתי את המכונה פותח אותה ומגלה שהרצועה הלכה - הוא מודיע לי שהחלק הזה אינו כלול באחריות!! לתמיהתי: אז מה כן כלול באחריות?! הוא מוכיח לי שחור על גבי לבן בתקנון (אותו לא יכולתי לראות במכירה הטלפונית כמובן) שהאחריות אינה מכסה חלפים מהחומרים הבאים: ברזל, פלסטיק, גומי, צבע, פח ועוד רשימה אינסופית שכוללת את כל חומרי הגלם האפשריים לחלפים של מוצרי חשמל! ככל הנראה החומר היחיד שיש אחריות לחלפים המיוצרים ממנו הוא שנהב..

בנוסף הוא מראה לי רשימה אינסופית נוספת של 'החרגות מכתב האחריות' ובהם כמעט כל סוגי הבעיות היכולות לצוץ במכשירי חשמל..

שבוע נוסף חלף עד שהרוסי הנ"ל הגיע מצויד ברצועה חדשה, עליה שילמתי במיטב כספי כמובן.

כך שגם לקיתי גם אכלתי את הכביסה המלוכלכת וגם שילמתי במיטב כספי.

עד כאן דבר המעשה ללא הפי הנד. מוסר השכל: אחריות בתשלום על מוצרי חשמל? off

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
סיפור נחמד!

זה קרה באמת???:rolleyes:

רק חשוב לידע את כל הקוראים הנאמנים, שלא יפסיקו לעשות אחריות מורחבת בגלל כזה סיפור, אני קניתי מקרר לא מזמן, וכשבא הטכנאי שכנע אותי להוסיף אחריות מורחבת, חשבון פשוט הראה לי שאפשר רק להרוויח מזה, כרטיס אחד שמתקלקל במקרר עולה יותר מהאחריות הנ"ל, ובמיוחד שהמקררים של היום מלאים כרטיסים כרימון, אז לא שווה?
מה שכן הכחתי אותו לכתוב ולחתום לי, שהאחריות כוללת הכל חוץ מגומיות ונזקים שנעשו למקרר ע" חבלה וכדו', ונקווה שלא נצטרך את האחריות שלהם...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חכם עתיק;n4966754:
כבעל ניסיון מר ואין חכם עתיק כבעל הניסיון - אני מזדהה עם כל מילה!!

וזה היה מעשה שלי:

התקשרו אלי מחברת 'פל' אחת החברות הגדולות בארץ לאחריות ושירות של מוצרי חשמל - והציעו לי לבטח 3 מוצרי חשמל במחיר באמת טוב: כמה עשרות שקלים לחודש, ביטוח ל-5 שנים ב-36 תשלומים (הסיבוך במקור) בלי לחשוב פעמיים הסכמתי ונתתי את מספר האשראי, והודיתי על מזלי הנפלא - מהיום ולעוד 5 שנים הרי שלא אשלם עוד על מוצרי חשמל ותיקונם.

ההתנסות באחריות באה אלי בתוך תקופה קצרה מאוד, והנה כאשר הודיע לי רעייתי תחי' שהמכונה לא סוחטת וגם עושה קולות זרים ומוזרים לא התכרכמו פני, אלא הודעתי לה בקול חגיגי: הסירי דאגה מלבך! אנחנו מכוסים! ושחתי לה על דבר הביטוח.

מיד התקשרתי ל'פל' והודעתי להם שאני נדרש לשירותם - בחברה הודיעו לי שאני מחויב ב-120 ש"ח כהשתתפות עצמית (?!). נו שויין אמרתי לעצמי לא ממש חינם אבל עדיין זול יותר מטכנאי אחר. לא הלאה את הקוראים בהשתלשלות הטלפונים והסחבות אבל את הטכנאי זכיתי לראות רק כעבור ש-ב-ו-ע-י-י-ם ארוכים כאורך הגלות ומלאים תירוצים כרימון. שבועיים בהם נדדה כביסתנו הלוך ושוב בחוצות ירושלים לחמותי ולידידי - ובמקום טכנאי שיכולתי להזמין בתוך 30 דק' נתקעתי למשך 14 יום - באחד הפעמים קיבלתי טלפון ב-8:05 בבוקר באמצע תפילת השחר - ומשחזרתי למספר לאחר סיום התפילה התברר לי שהיה זה הטכנאי ובגלל שלא הרמתי הרי שפנה ללקוח הבא ובכדי להזמינו שוב עלי להזמין שוב תור אצל החברה... ככה זה כשאתה לקוח שבוי.

הכלל, אחרי שבועיים צונח בדירתי בחורצ'יק רוסי טכני ומרובע, הוא מזיז יחד אתי את המכונה פותח אותה ומגלה שהרצועה הלכה - הוא מודיע לי שהחלק הזה אינו כלול באחריות!! לתמיהתי: אז מה כן כלול באחריות?! הוא מוכיח לי שחור על גבי לבן בתקנון (אותו לא יכולתי לראות במכירה הטלפונית כמובן) שהאחריות אינה מכסה חלפים מהחומרים הבאים: ברזל, פלסטיק, גומי, צבע, פח ועוד רשימה אינסופית שכוללת את כל חומרי הגלם האפשריים לחלפים של מוצרי חשמל! ככל הנראה החומר היחיד שיש אחריות לחלפים המיוצרים ממנו הוא שנהב..

בנוסף הוא מראה לי רשימה אינסופית נוספת של 'החרגות מכתב האחריות' ובהם כמעט כל סוגי הבעיות היכולות לצוץ במכשירי חשמל..

שבוע נוסף חלף עד שהרוסי הנ"ל הגיע מצויד ברצועה חדשה, עליה שילמתי במיטב כספי כמובן.

כך שגם לקיתי גם אכלתי את הכביסה המלוכלכת וגם שילמתי במיטב כספי.

עד כאן דבר המעשה ללא הפי הנד. מוסר השכל: אחריות בתשלום על מוצרי חשמל? off

יפה כתבת, תרתי משמע.
בכלל, מזה שנים אני תמהה:
איזו תקלה כ-ן נכללת באחריות המקורית? נראה שאין אחת כזו...

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י מטאלי;n4966761:
סיפור נחמד!

רק חשוב לידע את כל הקוראים הנאמנים, שלא יפסיקו לעשות אחריות מורחבת בגלל כזה סיפור, אני קניתי מקרר לא מזמן, וכשבא הטכנאי שכנע אותי להוסיף אחריות מורחבת, חשבון פשוט הראה לי שאפשר רק להרוויח מזה, כרטיס אחד שמתקלקל במקרר עולה יותר מהאחריות הנ"ל, ובמיוחד שהמקררים של היום מלאים כרטיסים כרימון, אז לא שווה?
מה שכן הכחתי אותו לכתוב ולחתום לי, שהאחריות כוללת הכל חוץ מגומיות ונזקים שנעשו למקרר ע" חבלה וכדו', ונקווה שלא נצטרך את האחריות שלהם...

ועדיין, אם הייתם מספרים סיפור נפלא על איך האחריות המורחבת הצילה אתכם ואת כספכם ניחא, אבל לנוכח שלל הסיפורים בשלל הסגנונות על איך האחריות הזו לא שווה את שיחת הטלפון בה היא נרכשה, הייתי ממליץ ועוד איך להשהות כל מחשבה על רכישת אחריות מורחבת עד שנשמע כאן סיפורים לצד השני.

אות לי

משתמש סופר מקצוען
''תקופה קצרה בלבד חלפה''
כמה זמן עבר מיום רכישת המכונה?

תותח שיווקי

משתמש פעיל
נכתב ע"י אות לי;n4966797:
''תקופה קצרה בלבד חלפה''
כמה זמן עבר מיום רכישת המכונה?

אני מרשה לעצמי להניח שהתיאור של רבי פנס מוקצן משהו... ויתכן שהמעשה לא היה ורק משל היה, אבל במציאות לא ראיתי מישהו שרווה נחת מאחריות מורחבת.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י תותח שיווקי;n4966809:
אני מרשה לעצמי להניח שהתיאור של רבי פנס מוקצן משהו... ויתכן שהמעשה לא היה ורק משל היה, אבל במציאות לא ראיתי מישהו שרווה נחת מאחריות מורחבת.
לקחתי כמה סיפורים של חברים ורקחתי מהם את הסיפור.

נכתב ע"י אות לי;n4966813:
ותשובה לשאלתי?
בתקופת האחריות. זה העניין.

אות לי

משתמש סופר מקצוען
אולי לא שאלתי ברור..
כמה זמן עבר מיום הקנייה ועד לתקלה הראשונה?

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מטאלי;n4966761:
סיפור נחמד!

קח בחשבון, שבד"כ שכשתגיע התקלה בכרטיס ... יסביר הטכנאי (לאחר המתנה + עלות ביקור) שה"גורם" לתקלת הכרטיס אינו כלול באחריות.
והמילים שהוסיף סוכן המכירות בכתב ידו על כתב האחריות אינן מחיבות את החברה במאום.
החברה לא עומדת מאחורי מילים של סוכנים...

גם אני מצפה לשמוע סיפור טוב על מימוש אחריות מוצלח...

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא יודעת מה אתכם
אני קניתי מכונת סמסונג
הרחבתי אחריות לשבע שנים
במהלך שנים אלו היו לי כמה וכמה תקלות, כולן סודרו במהירות תוך ימים ספורים ללא עלות כלל.

חיים הקטן

משתמש פעיל
למרות היות ההודעות הקודמות עתיקות [הגעתי אליהן דרך הטיפים של פנס בערפל] יש עוד נקודה חשובה שלא הזכירו.
טכנאי החברה שבא להדליק את המכונת כביסה/יבוש/מקרר/וכו' אמור להסביר על הפעלת המשכיר, אבל ברוב המקרים הוא מנסה למכור מוצרים.
עגלה להחזקת המכונה, מגן חשמל, מסנן אבנית, גומיות לתחתית השולחן ועוד ועוד.
בחיים!! בחיים!!! אל תתפתו! למרות שהוא מסביר שמחר זה יעלה כפול, והאבנית תהרוס לכם ורק תפסידו, וזה מוכרח, ואתם מפסידים את עסקת חייכם, כלום!
תספרו לו שקבלתם צוואה מסבתא עליה השלום לא לקנות מטכנאים כלום! 'למרות שכבוד הטכנאי צודק ואני מפסיד, מה לא עושים לקיום הצוואה של סבתא'... כאן תתחילו לספר סיפורי גבורה וזכרונות מתוקים מסבתא. שום דבר אחר לא יעזור.
רוב המוצרים מיותרים, וגם מה שלא עולה באותה איכות בטמבור רבע מחיר. בדוק!
אחרי לכתו התקשרו לחבר מבין, או טכנאי ותיק ואמין ותבררו אם צריך אמצעי עזר.
ושוב! זה קשה לעמוד בהפצרות, אבל זה שווה.
תעבירו לי 'מעשר'...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חיים הקטן;n4984009:
למרות היות ההודעות הקודמות עתיקות [הגעתי אליהן דרך הטיפים של פנס בערפל] יש עוד נקודה חשובה שלא הזכירו.
טכנאי החברה שבא להדליק את המכונת כביסה/יבוש/מקרר/וכו' אמור להסביר על הפעלת המשכיר, אבל ברוב המקרים הוא מנסה למכור מוצרים.
עגלה להחזקת המכונה, מגן חשמל, מסנן אבנית, גומיות לתחתית השולחן ועוד ועוד.
בחיים!! בחיים!!! אל תתפתו! למרות שהוא מסביר שמחר זה יעלה כפול, והאבנית תהרוס לכם ורק תפסידו, וזה מוכרח, ואתם מפסידים את עסקת חייכם, כלום!
תספרו לו שקבלתם צוואה מסבתא עליה השלום לא לקנות מטכנאים כלום! 'למרות שכבוד הטכנאי צודק ואני מפסיד, מה לא עושים לקיום הצוואה של סבתא'... כאן תתחילו לספר סיפורי גבורה וזכרונות מתוקים מסבתא. שום דבר אחר לא יעזור.
רוב המוצרים מיותרים, וגם מה שלא עולה באותה איכות בטמבור רבע מחיר. בדוק!
אחרי לכתו התקשרו לחבר מבין, או טכנאי ותיק ואמין ותבררו אם צריך אמצעי עזר.
ושוב! זה קשה לעמוד בהפצרות, אבל זה שווה.
תעבירו לי 'מעשר'...

מדוייק עד כאב!

חבר סיפר לי שאם הטכנאי לא מתקין את המקרר הוא לא נותן אחריות.
אממה? שכדי להכניס את המקרר למטבח צריך לפרק את הדלת לרגע, והטכנאי רוצה על זה 100 שקל...
מה עשה חברי?
אמר לטכנאי: תתקין את המקרר, בסלון, בכניסה לבית...
ואחרי שהטכנאי הלך- חברי פירק לבד את הדלת (מברג וחצי דקה עבודה) ואז העביר את המקרר למטבח!

שואפת ליותר

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י פנס בערפל;n4984301:
מדוייק עד כאב!

אממה? שכדי להכניס את המקרר למטבח צריך לפרק את הדלת לרגע, והטכנאי רוצה על זה 100 שקל...
מה עשה חברי?
ואחרי שהטכנאי הלך- חברי פירק לבד את הדלת (מברג וחצי דקה עבודה) ואז העביר את המקרר למטבח!

כשקנינו את המקרר, המוביל של המקרר אמר שצריך לפרק את הדלתות, ולקח על העבודה הקשה 80 ש"ח.

לאחר כמה שנים כשעברנו דירה, אמרתי למוביל שצריך לפרק את הדלתות כדי להוציא את המקרר מהמטבח. המוביל לא הבין מה אני רוצה, כי פשוט המקרר עבר גם בלי לפרק את הדלתות.

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י פנס בערפל;n4984301:
מדוייק עד כאב!

מה עשה חברי?

לחבר שלך זה הצליח! לאחי לא, והוא הסתבך עם זה וזה דפק לו את המקרר, ואת האחריות, אז מה עדיף להיות אויבער חוכעם ולהפסיד מקרר או להפסיד 80 ₪, לחישובכם..

אנוכי

משתמש מקצוען
לחבר שלך זה הצליח! לאחי לא, והוא הסתבך עם זה וזה דפק לו את המקרר, ואת האחריות, אז מה עדיף להיות אויבער חוכעם ולהפסיד מקרר או להפסיד 80 ₪, לחישובכם..
סליחה על ההקפצה אבל הטיפ רלוונטי כנראה תמיד,
לגבי המקר ניתן לפעמים לפתוח את הדלת ולהעביר בצורה סיבובית, מקוה שאני מובנת,
או לפרק את הדלת לפני בואו של הטכנאי,
_להכניס את המקרר לפני בואו זה בעיתי כי עם הקלקרים זה לא שיך בד"כ ואם מורידים אותם זו בעיה עם האחריות,
שמעתי אגב שמתקינים של מכונות כביסה ומקררים ודומיהם את עיקר משכורתם עושים ממכירת אביזרים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה