Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מניח שכולם שמעו על יום שישי השחור. מי שלא: מדובר על יום שישי אחד ומיוחד בו רשתות הענק בארה"ב מוכרות בהנחות ענק. ועל הדרך מתפטרות ממלאים ישנים. ומכאן שמו: השחור- פס שחור על החובות. מה הקשר? אולי טראמפ יודע.
למיטב ידיעתי יום שישי השחור 'יחול' השבוע, ועל פי 'מסורת החג' יהיו מבצעים רבים לפניו, בו ביום, ולאחריו. אומנם בחו"ל יש הזדמנויות שוות אבל לא רק.
בשנים האחרונות זה חדר יותר ויותר לישראל. אם כי אצלנו התמהיל שונה מארה"ב. אם נניח ששם מדובר ב 70% הנחות אמת, ו- 30% ריקון מלאים ישנים, בארץ מדובר ב 5% הנחות אמת ו- 95% הזדמנות להתפטר מ'שמאטעס'...
לכן קודם כל- לשים לב היטב היטב מה קונים ובאיזה תנאים.
ובמילים פשוטות: לא לקנות חתול בשק. אל תתפשרו על פחות מחתלתול בסלסלה!
ובקשתי לציבור כאן: אם מישהו נתקל במבצע כדאי באמת- שיביא אותו לכאן.
תרומתי הצנועה: מידי שנה רשת הענק למוצרי מחשוב KSP מכריזה על כמה ימי מכירות ללא מע"מ. אמיתי. זכור לי שעקבתי ואכן הם נותנים הנחות אמיתיות לחלוטין על מוצרים שמחירם עולה אחרי הימים האלו. לבינתיים אין הודעה רשמית מטעמם על ימי מכירות השנה.
למיטב ידיעתי יום שישי השחור 'יחול' השבוע, ועל פי 'מסורת החג' יהיו מבצעים רבים לפניו, בו ביום, ולאחריו. אומנם בחו"ל יש הזדמנויות שוות אבל לא רק.
בשנים האחרונות זה חדר יותר ויותר לישראל. אם כי אצלנו התמהיל שונה מארה"ב. אם נניח ששם מדובר ב 70% הנחות אמת, ו- 30% ריקון מלאים ישנים, בארץ מדובר ב 5% הנחות אמת ו- 95% הזדמנות להתפטר מ'שמאטעס'...
לכן קודם כל- לשים לב היטב היטב מה קונים ובאיזה תנאים.
ובמילים פשוטות: לא לקנות חתול בשק. אל תתפשרו על פחות מחתלתול בסלסלה!
ובקשתי לציבור כאן: אם מישהו נתקל במבצע כדאי באמת- שיביא אותו לכאן.
תרומתי הצנועה: מידי שנה רשת הענק למוצרי מחשוב KSP מכריזה על כמה ימי מכירות ללא מע"מ. אמיתי. זכור לי שעקבתי ואכן הם נותנים הנחות אמיתיות לחלוטין על מוצרים שמחירם עולה אחרי הימים האלו. לבינתיים אין הודעה רשמית מטעמם על ימי מכירות השנה.