עזרה החתימה שלך מעודכנת?

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בתקופה האחרונה, כשראיתי מידי פעם אשכול של אחד היוצרים המוכשרים החברים כאן, הסתכלתי בתחתית ההודעה שלו, לראות אם יש קישור לתיקיית עבודה. גיליתי דבר מעניין.

כידוע, מאז השדרוג האחרון של האתר, כל הקישורים הישנים אינם עובדים. רבים רבים מחברי הפורום, שחתימתם הפנתה לדף כלשהו באתר [אשכול כלשהו, תיקיות עבודה, הודעה פרטית וכו'], לא עדכנו את החתימה, כך שהיא אינה אפקטיבית בעליל.

אז, אנא מכם: להנאתכם ולטובתכם, בדקו את החתימה שלכם, ועדכנו אותה.

אה, ואל תסבירו לי איך מגיעים לתיקיית עבודה בלי קישור בתחתית ההודעה. אני גם יודע את זה... רק באתי להזכיר לחבר'ה, ש'היי, אם כבר שמת קישור בתחתית ההודעה, בדוק בבקשה שהוא עדכני'...

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הייי הופפ!!!

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
הייי הופפ!!!
בתקופה האחרונה, כשראיתי מידי פעם אשכול של אחד היוצרים המוכשרים החברים כאן, הסתכלתי בתחתית ההודעה שלו, לראות אם יש קישור לתיקיית עבודה. גיליתי דבר מעניין.
אה, ואל תסבירו לי איך מגיעים לתיקיית עבודה בלי קישור בתחתית ההודעה. אני גם יודע את זה... רק באתי להזכיר לחבר'ה, ש'היי, אם כבר שמת קישור בתחתית ההודעה, בדוק בבקשה שהוא עדכני'...

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מטרת האשכול וההקפצות, לסייע לכל בעלי המקצוע שבפורום. רבים מהם פרסמו בעבר בחתימתם קישור לתיק העבודות שלהם, או לאתר/דוא"ל שלהם, והקישורים אינם מעודכנים.

וזה - חבל מאוד. אז אנא מכם, בעלי מקצוע יקרים ומוכשרים, עדכנו את חתימותיכם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה