התייעצות החנו לי רכב גרוטאה בחניה שלי

חוקית אסור לך ליגוע ברכב ללא אישור משטרתי!!!!!!!!!! תיזהר - בעל הרכב כשיחזור, יכול לתבוע אותך תביעה ממונית!!! אל תעשה שטויות!!!!!
ולמעשה - בלי קשר להמלצת המשטרה לפתוח תלונה שלרוב נמרחת על שטויות - מאוד יכול להיות שזה לא בעל הרכב החנה אותו שם, אם יש מצלמות באיזור תבדוק מי החנה אותו, זה יכול להיות מישהו שאתה מכיר....

a jew

משתמש פעיל
חוקית אסור לך ליגוע ברכב ללא אישור משטרתי!!!!!!!!!! תיזהר - בעל הרכב כשיחזור, יכול לתבוע אותך תביעה ממונית!!! אל תעשה שטויות!!!!!
ולמעשה - בלי קשר להמלצת המשטרה לפתוח תלונה שלרוב נמרחת על שטויות - מאוד יכול להיות שזה לא בעל הרכב החנה אותו שם, אם יש מצלמות באיזור תבדוק מי החנה אותו, זה יכול להיות מישהו שאתה מכיר....
אולי חוקית אסור אבל שום תביעה ממונית לא תעבור

noaxxx6969

משתמש רשום
החנו לנו בחניה פרטית רכב גרוטאה, התקשרנו למשטרה ובעל הרכב לא בארץ אמרו שאנחנו יכולים לפתוח תלונה
מה אפשר לעשות
פשוט תגררו אותו למקום קרוב, אם אפשר להוריד את האמברקס, ואם לא אז אפשר לקרוא לכמה גברים להרים אותו ראיתי כמה שמרימים רכב, אבל זה רק אם הוא רכב גדול

כשיש תלונת תושב -כן מחויבים להגיע ולתת דוח
גם בתוך שכונות וחניות פרטיות .
טעות! היו לנו כמה מקרים שהפנו אותנו למשטרה. אם זה לא שטח עירוני, אין להם מה לעשות.
פשוט תגררו אותו למקום קרוב, אם אפשר להוריד את האמברקס, ואם לא אז אפשר לקרוא לכמה גברים להרים אותו ראיתי כמה שמרימים רכב, אבל זה רק אם הוא רכב גדול
כבר כתבתי למעלה - ואם זה לא הובן עד עכשיו אז אני אומר את זה מניסיון - אל תעשה שטויות !!!

בני2

משתמש מקצוען
אז אני אומר את זה מניסיון
מישהו תבע אותך על נזק לגורטאה??
אם ברור שהרכב לא במצב נסיעה ביום טוב הוא שווה 700 והמשקל שלו לא משתנה אם מזיזים אותו ממקום למקום...
ההערה שלך נכונה אבל בסוף אפשר להפעיל שיקול דעת כמה החנייה נצרכת וכמה סיכוי יש שמישהו יתבע על נזק, כמה סיכויים שיצליח להוכיח ומה הסיכוי שלו גם לזכות.

אולי זה רכב גנוב?
כוונתי, שמאחר ובעלי הרכב - עפ"י המשטרה - נמצאים בחו"ל, הרי הרכב לא נחת משום מקום.... אז מאוד יתכן שמישהו שמתגורר בסמוך הוא זה שהחנה את הרכב שם, עד ש....
לדעתי, אם יש מצלמות ולא עבר זמן רב [שנמחק החומר מהמצלמות], שווה לבדוק את זה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה