בחרי את כולםנכתב ע"י MV25;1469524:יש לי תיקייה עם מלא קבצים עם שמות שונים
אני רוצה לתת להם שם זהה
לדוגמה: שבת 01, שבת 02 וכו'
בעבר היה כאן אשכול על איך עושים את זה ואני לא מוצאת אותו
האם מדובר בתוכנה של החלפת שמות של קבצים מרובים לתאריך יצירתם?תוכנה לשינוי שם של קבצים מרובים:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/86124881/תוכנות/שינוי שם לקבצים מרובים/Index-renamer גירסה חדשה.rar
נו אולי אתם מעלים לכאן את זה?פעם היינו משתמשים בתוכנה מצוינת בשם TOTAL COMANDER, שעושה את זה מצויין, בנוסף להרבה דברים אחרים. הכל שם גמיש בתוספת הרבה אפשריות.
אין לי את זה זמין. אבל אני מקוה ביום או בימים הקרובים.נו אולי אתם מעלים לכאן את זה?
https://www.ghisler.com/amazons3.phpנו אולי אתם מעלים לכאן את זה?
זו התוכנה שהעליתי בזמנו:נו אולי אתם מעלים לכאן את זה?
באנגלית וזו הבעיהאוכל לנסות בל"נ לענות בתוכנת טוטל קומנדר.
הגירסה שבידך היא בעברית או באנגלית ?
תודה רבה על הטרחה להסבראנסה שלב אחר שלב.
אלא שברשותי מותקנת כרגע גירסה ישנה יותר, ואני מקוה שלא תהיינה בעיות.
אנסה להסביר גם עבור מי שפחות מתמצא, כדי שבעתיד כל מי שיראה הודעה זו יוכל להעזר בה בס"ד.
אתה צריך להגיע לתיקיה בה נמצאים הקבצים שברצונך לשנות את שמם.
בחר את כל הקבצים שברצונך לשנות את שמם.
אם ברצונך לבחור את כל הקבצים הקש על מקש הפלוס שבמימין המקלדת.
אם ברצונך לשנות רק קבצים מסוימים בתיקיה עליך לבחרם ע"י אחת מהשיטות דלהלן: לחיצה על מקש העכבר הימני בוחרת את הקובץ, או לחיצה עליו במקש הרווח בוחרת אותו, או לחיצה עליו במקש חץ-מעלה או חץ-מטה כאשר לוחצים בו זמנית גם על מקש שיפט (המקש שמתחת לאנטר שכתוב עליו Shift).
לאחר שבחרת את הקבצים שברצונך לשנות את שמם, לחץ על המקש "א" כאשר לחוץ גם המקש קונטרול (זה שמתחת לשיפט, שכתוב עליו Ctrl).
נפתח לך חלון חדש.
בחלונית הארוכה שבצד שמאל למעלה (שמתחת לכיתוב "Reneme mask: file name"), תכתוב שבת (אני מתאר לפי הדוגמא שנתת), אח"כ לחץ על הכפתור עליו כתוב:
[C] Couner
אצלי הוא בצד שמאל, השלישי מלמעלה. זה יכניס לכל קובץ מספר רציף.
אתה מקבל מיד בתצוגה כיצד יראו שמות הקבצים.
אם אתה רוצה שהמספר לא יהיה סמוך למלה שבת, אלא יהיה רווח ביניהם, עליך להקליד גם רווח אחר המילה שבת שבחלונית.
ישנן עוד אפשרויות נוספות (שהמספרים יתחילו לאו דווקא ב-1. או שהמספרים לא יהיו 1, 2, 3 וכו' אלא 01, 02, 03 וכו'. וכן אפשריות נוספות. אם תרצה אסביר, בלי נדר, בס"ד).
לאחר שהגדרת כיצד ברצונך יראו שמות הקבצים, לחץ על הלחצן !Start, (אצלי הוא בתחתית החלונית). בזה אתה מפעיל את פקודת החלפת השמות.
ההחלפה נעשית במהירות, ואז נעלמים מהתצוגה שמות הקבצים.
לחץ על הלחצן Close (אצלי הוא בפינה התחתונה למטה), ובזה אתה סוגר את מערכת החלפת הקבצים.
נ.ב. ברשותי קובץ שהופך את תצוגת התכנה לתצוגה עברית. אוכל לשלוח לך ולהסביר כיצד להתקין אותו, בלי נדר.
אפשר לבצע הרבה הרבה דברים בתוכנה הזאת, ממש "ידידותית".
הגירסה לי זה מה שהעלו כאן בפורום למעלהכנראה שלא קיימת אפשרות כזאת בתוכנה זאת (לפחות בגירסה שברשותי).
תוכל לשלוח לי את הגירסה שברשותך כדי שאפעיל אותה, אבל ניתן לשער שזה לא קיים גם בגירסה שלך.
מצטער.
הקב"ה יעזור לך, ובכל הענינים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: