דרוש מידע החזר הבראה ממכבי

שלגון

משתמש צעיר
כמו כל יולדת גם אשתי לקחה הבראה, אבל הפעם לא באם וילד אלא במלון,
כמובן שביררתי מול מכבי ואכן אמרו לי שאפשר לממש את הזכאות גם במלון ואף בצימרים מול חשבונית וקבלה,
אלא שהיום אני מקבל מהם את המכתב הזה:

1688584652192.png

אמרתי ניתי ספר וניחזי, נסתכל באתר שלהם האם ישנם אלו מגבלות, ולתדהמתי אין שום אזכור כזה בכלל [גם לא באותיות קטנות]
1688584789978.png

1688584808926.png

האמת שאני לא לחוץ בכלל, אני אקבל את כל ההחזר עד השקל האחרון בע"ה, אם לא בדרך הקלה אז בדרך הקשה, הצלחתי גם על בזק וגם על סלקום [על סכומים גדולים שגבו ממני בעורמה ולא שום סיבה] וגם מכבי יתקפלו על ארבע, רק רחמי על אלו שאים להם כוח להילחם או שלתמימותם לא חושבים שגם היום ישנם הרבה חברות גדולות ומבוססות שעושות הרבה כסף על חשבון תמימותו של האזרח הקטן,

דוגמא קטנה של ערנות מהשבוע, הקנס על 40 מליון ש"ח שבנק דיסקונט קיבל בעיקבות גביית כספים שלא כדין, זאת אומרת לקח כל כך הרבה זמן עד שמישהו התעשת ואמר רגע אולי עובדים עלינו, ובינתיים הבנק הספיק להרוויח 40 מליון שאותו הם עכשיו צריכים להחזיר ללקוחות.

שלגון

משתמש צעיר
חפרתי קצת יותר לעומק באתר שלהם והקישור שם הפנה אותי לאותיות הקטנות והנה הוא לפניכם:
1688586810204.png

אני בינתיים לא מצאתי שום רשימת מלונות של משרד התיירות, ההיפך ראיתי שכיום בית מלון לא צריך שום רישיון ואישור ממשרד התיירות,
בנוסף לא כתוב שגם על צימר מקבלים החזר, אבל באתר כתוב באותיות קידוש לבנה שגם על צימר מקבלים,
כך שיצאתי לגמרי מבולבל, וכנראה שגם מכבי מבולבלים לא פחות.

אמא של אלי

משתמש פעיל
אני ביררתי בזמנו במכבי, והם אמרו לי שאפשר לצאת לבית מלון או צימר, לא דובר על שום מגבלה
לבסוף לא יצאתי

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
גם לי מכבי עושים בעיות עכשיו.
אצלי היה אישפוז של התינוק אחרי הלידה וביררתי מולם לפני שיצאתי (הכל מוקלט) ובמקרה כזה אפשר לצאת חודשים אחרי הלידה.
והם מורחים אותי עם זה כבר חודשיים.

שבישוש

משתמש חדש
לא מבינה, סל לידה זה לא בעצם משהו שקשור למשרד הבריאות? זה לא כללים ברורים בין כל הקופות?

**Moko**

משתמש מקצוען
לא מבינה, סל לידה זה לא בעצם משהו שקשור למשרד הבריאות? זה לא כללים ברורים בין כל הקופות?
זה סל מהמדינה וכל קופה עושה לעצמה חוקים
אם זה היה כל כך ברור לא היו עושקים אותם עם עגלות כמו שהיה לפני שנים רבות..

שלגון

משתמש צעיר

sunshay

משתמש פעיל
גם לי מכבי עושים בעיות עכשיו.
אצלי היה אישפוז של התינוק אחרי הלידה וביררתי מולם לפני שיצאתי (הכל מוקלט) ובמקרה כזה אפשר לצאת חודשים אחרי הלידה.
והם מורחים אותי עם זה כבר חודשיים.
אשמח לשמוע האם קיבלת את ההחזר,
לידת פג אשפוז כנראה נושק לחודשיים
עד מתי אפשר לצאת להבראה?

א"א

משתמש פעיל
D I G I T A L
אשמח לשמוע האם קיבלת את ההחזר,
לידת פג אשפוז כנראה נושק לחודשיים
עד מתי אפשר לצאת להבראה?
קודם כל הרבה בריאות!!
לגבי מכבי, דיברתי עם מכבי ללא הפסקה ואמרו לי שבמקרה כזה אני זכאית להארכה..
אבל בשעת מעשה כשהגשתי קבלות אמרו שאין סעיף כזה ולא הסכימו להחזיר לי
אחרי שלחצתי והפעלתי את כל העולם, פתחו הקלטות ושמעו שאכן הפקידה אמרה לי שאני זכאית ונאלצו להחזיר לי את הכסף...

sunshay

משתמש פעיל
קודם כל הרבה בריאות!!
אמן!
לגבי מכבי, דיברתי עם מכבי ללא הפסקה ואמרו לי שבמקרה כזה אני זכאית להארכה..
אבל בשעת מעשה כשהגשתי קבלות אמרו שאין סעיף כזה ולא הסכימו להחזיר לי
אחרי שלחצתי והפעלתי את כל העולם, פתחו הקלטות ושמעו שאכן הפקידה אמרה לי שאני זכאית ונאלצו להחזיר לי את הכסף...
אבדוק גם כן מול המוקד,
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה