דרוש מידע החזר ביטוח לאומי לשכירה

הודיה בן חיים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בשנה האחרונה עבדתי בכמה מקומות עבודה, שכל אחד מהם הפריש לי ביטוח לאומי.
האם אני יכולה לקבל החזר? [מדובר בכמה חודשים בודדים של כפל תלושים].

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד
מה שחשוב לוודא שאכן מגיע החזר ולא ההיפך, בביטוח לאומי החישוב הוא חודשי מידי חודש ולא שנתי

RuTaxes4You

משתמש פעיל
אם עבדת בכמה מקומות ולא עשית תיאום ביטוח לאומי יש יותר סיכוי שתצטרכי לשלם מאשר להחזר
צריך לבדוק את הנתונים פר חודש לפי טופס מהמעסיק.
אלא אם כן המשכות החודשית שלך עולה על השכר המירבי החייב בדמי ביטוח כ45-50 אש"ח בחודש
או שעשית תיאום ביטוח לאומי לא נכון.

הודיה בן חיים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אם עבדת בכמה מקומות ולא עשית תיאום ביטוח לאומי יש יותר סיכוי שתצטרכי לשלם מאשר להחזר
למה לשלם?
אלא אם כן המשכות החודשית שלך עולה על השכר המירבי החייב בדמי ביטוח כ45-50 אש"ח בחודש
מה זה אומר?
השכר הכולל בחודש שבו היו לי תלושים מכל מקומות העבודה, לא עלה על 3000 ש"ח

חמדה יקרה

משתמש מקצוען
כמה אחוז ניכו לך מכלמשכורת ?
אם בחלק מהמשכורות ניכו לך 12%, ולא עברת בכל חודש את ה-3000 כפי שכתבת אז יתכן שמגיע לך החזר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה