שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
תוך כמה זמן המשלוח מגיע לישראל?
(בגלל המלחמה)
(בגלל המלחמה)
רק על זה הם אנטישמיםאצלי לקח 8 ימים כדי שיתחילו לטפל!
זה מה שבאתי להגיד, אלי סתם אמרה שאין משלוחים, ובעוד מTEMU שזה גם מסין, הגיע לי יופי...טימו גם נשלח מסין
הזמנתי מהם עוד לפני שאמרואל תזמינו משיין הם בעד פלסטיניים
לקח לי בדיוק שבועייםTEMU מגיע עד הבית
הזמנתי כבר לפני שבועיים כמעט
ועדיין לא הגיע
בד''כ כמה זמן לוקח?
מה זה האתר הזה?TEMU מגיע עד הבית?
הזמנתי כבר לפני שבועיים כמעט
ועדיין לא הגיע
בד''כ כמה זמן לוקח?
מה זה נותן ה50 נקודות? גם אני קיבלתיהזמנתי ממש מזמן 9.10 ועדיין מתעכב לי. נתנו לי גם 50 נקודות בתוקף לחודש אבל אני צריכה את הדברים דחוף.
מתלבטת אם להזמין יש לי מלא כרטיסי מתנה חצי מלאים והמון נקודות כך שלא אשלם להם שקל. לעומת תמו שהכל יורד לי מהחשבון המחירים אותו דבר בערך.
כל 10 נקודות זה סנט אם אני לא טועה. בסופו של דבר כ-2000 נקודות יצא לי 80+ שקל. אבל לא תמיד אני צוברת עד כמות כזאת. כל קניה מורידים את הנקודות ויורדים כמה שקלים.מה זה נותן ה50 נקודות? גם אני קיבלתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: