זה ללא משלוח?קח בחשבון , שאין שם שום עזרה בלקיחת המוצרים , וחזקה שתשאיר או תפספס כמה דברים .
ברור שזה ללא משלוח , ואין מענה אנושי , רק במייל , לפעמים עונים מייד במייל , ולפעמים תחכה ל..............זה ללא משלוח?
חבל שרק עכשיו אני רואה את זהקח בחשבון , שאין שם שום עזרה בלקיחת המוצרים , וחזקה שתשאיר או תפספס כמה דברים .
מה הכתובת?הם משתדלים לענות במייל
s029999183אין לכתוב כתובת מייל (@ במקום #)מה הכתובת?
כתבת באחד הפורומים בפרוג שקיבלת סט ישן של ברקו..s029999183אין לכתוב כתובת מייל (@ במקום #)
אני לא יודע אם אני יכול להפיץ אותו לכל מבקשכתבת באחד הפורומים בפרוג שקיבלת סט ישן של ברקו..צפה בקובץ המצורף 860771
תוכל בבקשה לשלוח לי את הסט הזה לאימייל ?
אשמח לתגובה
אשמח אם תברר.אני לא יודע אם אני יכול להפיץ אותו לכל מבקש
צריך לברר
קיבלתי את זה כשקניתי את האורגן - לא סתםאשמח אם תברר.
שמעתי שהסט הזה מסתובב.. וכל עוד כתבת שקיבלת את זה ולא קנית לא אמור להיות לכאורה בעייה
זה דברים שמסתובבים וכו'..
אבל בכל זאת תברר
אה,קיבלתי את זה כשקניתי את האורגן - לא סתם
כך שאני לא יודע
לא, לא קניתי בסמטאה,
קנית בסמט מיוזיק מסמתמא, לא?
מספרים שהם מחלקים שם את הסט (למי שקונה מהם אורגן כמובן) באישורו בגלל שזה מסתובב.. חוששני שגם אני קיבלתי אותו מאחד החנויות שמהם קניתי את האורגן שלי רק שאני לא בטוח שזה שלו..
אולי אפנה אל ברקו אישית, כי שמעתי שיש פוליטיקה שלמה בעולם התכנות בעניין של הסט שלו... ואם הוא אישר לסמט מיוזיק אז..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: