עזרה הזהרו- חברת תיירות מזוייפת

שירה 123

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אחת מחברות התיירות פרסמה דיל טוב על נסיעה ללרנקה שבקפריסין,
שכללה: טיסות +מלון+טיול ואטרקציות לאורך כל היום בסכום 1400 שח ל3 ימים.
אני וחברתי נסענו בלי לברר על טיולים ואטרקציות באזור כי האמנו לחברה שהבטיחה בילוי מלא במחיר נמוך.
אך כשהגענו לבית המלון הפקידים אמרו כי הם לא מוציאים טיולים כלל והטיולים שהחברה מוציאה הם בקייץ...מצאנו את עצמנו תקועות בעיר מבלי לדעת מה לעשות..(החברה אמרה שתספק לנו אוטובוסים לאן שנרצה)
המחיר הנמוך שהוצא לנו עלה לנו ביוקר גם מבחינה כספית- נאלצנו לאלתר את הטיול וגם מבחינה נפשית-
היתה לנו עוגמה נפש גדולה מאד-!!!
אני מפרסמת את הדברים כדי להזהיר:
אל תתפתו להבטחות ותבררו טוב טוב לאיפה אתם הולכים- ובעיקר האם זו חברה אמינה .

נחום10

משתמש מקצוען
אחת מחברות התיירות פרסמה דיל טוב על נסיעה ללרנקה שבקפריסין,
שכללה: טיסות +מלון+טיול ואטרקציות לאורך כל היום בסכום 1400 שח ל3 ימים.
אני וחברתי נסענו בלי לברר על טיולים ואטרקציות באזור כי האמנו לחברה שהבטיחה בילוי מלא במחיר נמוך.
אך כשהגענו לבית המלון הפקידים אמרו כי הם לא מוציאים טיולים כלל והטיולים שהחברה מוציאה הם בקייץ...מצאנו את עצמנו תקועות בעיר מבלי לדעת מה לעשות..(החברה אמרה שתספק לנו אוטובוסים לאן שנרצה)
המחיר הנמוך שהוצא לנו עלה לנו ביוקר גם מבחינה כספית- נאלצנו לאלתר את הטיול וגם מבחינה נפשית-
היתה לנו עוגמה נפש גדולה מאד-!!!
אני מפרסמת את הדברים כדי להזהיר:
אל תתפתו להבטחות ותבררו טוב טוב לאיפה אתם הולכים- ובעיקר האם זו חברה אמינה .
כדאי שתפרסמי את שם החברה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה