כללי הזברה כיבסה את הפיג'מה

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
לדעתי כאמא, זו לא פרסומת משכנעת, אני לא רוצה לאבד בכביסה צבעים ודוגמאות, לא של פיז' מות ולא של אף בגד. מה גם שהזברה לא משכנעת במיוחד.

tamar123

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מיוחד!
ושוב מטושטש קצת ליד העיניים...
נראה לי שהאבקה עם העטיפה הלבנה זה של כביסה כהה, של הכביסה הבהירה זה השקית הירוקה....

שולמית10

משתמש רשום
עבודה מעניינת.

יש לך יציאות וראש קראיטיבי מאד.

אבל--

את זה פחות אהבתי.

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
במקרה כזה, היה לך קל בהרבה לקחת תמונה של חמור לבן, לצרוב ולהעמיד ליד הזברות, ולעבד אותה מעט כך שייראה זברה ולא חמור.

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אולי כדאי ללכלך את הזברות האחרות, ושזו תשאר נקיה עם הפסים.
הרעיון חמוד מאד.
עוד אפשרות אולי זה לבסס את הפרסומת על הסיפור - שמלת השבת של חנה'לה

369369

משתמש צעיר
נכתב ע"י naamah;519826:
במקרה כזה, היה לך קל בהרבה לקחת תמונה של חמור לבן, לצרוב ולהעמיד ליד הזברות, ולעבד אותה מעט כך שייראה זברה ולא חמור.

חשבתי על זה וחשבתי גם לשים סוס לבן ומסביב סוסים חומים-שחורים

זה נכון שהחכמה בעיבוד טוב זה לנסות כמה שיותר לחסוך ולא להסתבך
אבל בשבילי כמתחיל לא יזיק קצת נסיון (למרות שהתוצאה לא 100 זה הוסיף לי שיטות בריטוש)

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אגב, כדאי לשים לב שהקונספט הזה של "לבן אמיתי זה...." כבר נעשה ע"י החברה המתחרה - טייד - אני זוכרת קמפיין כזה מלפני מס' שנים. היה למשל ילד שכל שבוע מחדש נבחר ע"י הגננת להיות אבא של שבת כי החולצה שלו תמיד הכי לבנה...

esw

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י riki-v;519772:
לדעתי כאמא, זו לא פרסומת משכנעת, אני לא רוצה לאבד בכביסה צבעים ודוגמאות, לא של פיז' מות ולא של אף בגד. מה גם שהזברה לא משכנעת במיוחד.
זה מיועד לכביסה לבנה, בלי צבעים ודוגמאות.

369369

משתמש צעיר
נכתב ע"י riki-v;519772:

כאבא זה משכנע?

כדי לא לאבד צבעים חשוב יותר להפריד בין צבעוני-שחור -ולבן

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה