עזרה הורדת פונטים

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

אידיאלי!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
קיבלתי עדכון מ-creativemarket על ההורדות החינמיות השבועיות אבל אין לי אפשרות להיכנס ולהוריד (נטפרי), יש אפשרות שמישהו מוריד?
הפונטים האלו לשימוש חינמי גם מסחרי?
מותר גם להוריד אותם?
לא יכולה לבדוק באתר שלהם- הקישור חסום בנטפרי...

אידיאלי!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
@אלעזר 1 יש לך תשובה בשבילי אם הפונטים חינמיים ומותר להשתמש בהם חופשי או שצריך להרשם איפשהו לאתר?
תודה

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
@אלעזר 1 יש לך תשובה בשבילי אם הפונטים חינמיים ומותר להשתמש בהם חופשי או שצריך להרשם איפשהו לאתר?
תודה
עד כמה שידוע לי הם ניתנים להורדה בחינם רק למשתמשים רשומים ולמשך שבוע. כל שבוע הם נותנים 6 אלמנטים / פונטים אחרים בחינם.
היות שאני נמצא היום בנטפרי אין לי אפשרות להיכנס שוב לאתר, למרות שיש לי שם חשבון משתמש, ולכן אין לי דרך לדעת את התשובה עבורך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה