כי בקיובייס 5 אתה צריך להראות לקיובייס איפה הם נמצאים הוא לא מוצא לבד תכנס בהגדרות יש שם מתחיל pion משהו כזה אני לא על הקיובייס עכשיו אתה נכנס לשם עושה addנכנס מחפש את הפלאגין טאז עושה rmove ואחכ רענון תסגור תקיובייס ותפתח ואתה תראה אותם בהצלחה
כי בקיובייס 5 אתה צריך להראות לקיובייס איפה הם נמצאים הוא לא מוצא לבד תכנס בהגדרות יש שם מתחיל pion משהו כזה אני לא על הקיובייס עכשיו אתה נכנס לשם עושה addנכנס מחפש את הפלאגין טאז עושה rmove ואחכ רענון תסגור תקיובייס ותפתח ואתה תראה אותם בהצלחה
תודה,
אני אבדוק את זה.
תודה רבה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז כך devices ואז אתה נכנס לpiug in in וכו
מישהו יכול לענות על זה?יש לי עוד שאלה:
יש למישהו מושג איך מפעילים את קונטאקט השגתי פרוץ (אני חושב 15 ג'יגה)
לגבי זה אם יש לך תשובה תגיד לי גם אני מחפשמישהו יכול לענות על זה?
ראיתי תשובה של מישהו שכיוון שזה קיובייס 5 חשוב בשעת ההתקנה לבחור את התיקייה של הVST המוגדרת שם (C:\Program Files\Common Files\VST2), גם לא עשית את זה אתה נכנס לdevices אח"כ ל piug-in information מוסיף את התיקייה שבה התקנת ולוחץ על update.לגבי זה אם יש לך תשובה תגיד לי גם אני מחפש
כן אבל השאלה איך פורצים את הקונקק 5ראיתי תשובה של מישהו שכיוון שזה קיובייס 5 חשוב בשעת ההתקנה לבחור את התיקייה של הVST המוגדרת שם (C:\Program Files\Common Files\VST2), גם לא עשית את זה אתה נכנס לdevices אח"כ ל piug-in information מוסיף את התיקייה שבה התקנת ולוחץ על update.
אח"כ זה צריך להיפתח כמו VST.
מקווה שעזרתי.
שוקל המון... יש לי 700 גיגה ואני בדרך לעוד.. בכל אופן ראיתי את זה מאוחר אז אני יענה אולי זה יעזור תכנס לפאגין מנגר ושמה תבחר את התיקיות שאתה רוצה להוסיף (בקונטקט 6 זה יותר קל)כרגע הורדתי פרוץ עוד לא התקנתי (זה שוקל המון- 23 ג'יגה!!!!!!)
אבל אתה לא צריך תוכנה פרוצה, מספיק להוריד רק את החלון שלהם בחינם בלי צלילים,
ולהכניס צלילים משלך, יש הרבה צלילים שנתמכים בקונטאקט.
איפה הקונטק בחינם לא ראיתי דבר כזהכרגע הורדתי פרוץ עוד לא התקנתי (זה שוקל המון- 23 ג'יגה!!!!!!)
אבל אתה לא צריך תוכנה פרוצה, מספיק להוריד רק את החלון שלהם בחינם בלי צלילים,
ולהכניס צלילים משלך, יש הרבה צלילים שנתמכים בקונטאקט.
תודה.בכל אופן ראיתי את זה מאוחר אז אני יענה אולי זה יעזור תכנס לפאגין מנגר ושמה תבחר את התיקיות שאתה רוצה להוסיף (בקונטקט 6 זה יותר קל)
זה הפלאגין מנג'ר של קונטקט כשאתה מתקין את הקונטקט אמור להופיע לך קיצור דרך על שולחן העבודה (אם לא מופיע תעשה חיפוש במחשב) זה תוכנה בפני עצמה לא קשור לקיובס תכנס לזה ותעשה חיפוש של כל הספריות במחשב (אין לי אפשרות לצילום מסך כרגע)תודה.
רק עכשיו ראיתי את זה....
תגיד, איפה זה הפלאגין מנגר, בקונטאקט או בקיובייס?
(אשמח לצילום מסך אם אפשר, או להסבר יותר מפורט)
זה מהתוכנה אחרי החיפוש.זה הפ
זה הפלאגין מנג'ר של קונטקט כשאתה מתקין את הקונטקט אמור להופיע לך קיצור דרך על שולחן העבודה (אם לא מופיע תעשה חיפוש במחשב) זה תוכנה בפני עצמה לא קשור לקיובס תכנס לזה ותעשה חיפוש של כל הספריות במחשב (אין לי אפשרות לצילום מסך כרגע)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: