מבינה את ההארה מסכימה שאין כמו מרחב ואוראני הייתי קודם כל מערערת על הרצון להוסיף את הקיר,
מעצבים היום דוגלים במינימום קירות, לתת אור ומרחב,
בבתים ישנים יש קיר מול הכניסה ואני מכירה הרבה ששוברים אותו בשיפוץ כי זה מיושן,
אם היה שם מטבח אז הייתי מבינה של יראו את הבלגן והכיורים, אבל אם זה פתוח לסלון לדעתי אפשר לוותר על הקיר לגמרי...
יותר מפריע לי שהדלת של השירותים מול הכניסה,אני רוצה להוסיף קיר מול הכניסה כדי שיסתיר את המתרחש בסלון מעיני העומדים בדלת, אשמח לרעיונות איפה למקם את הקיר וכיצד לעצב אותי, תודה.
רעיון נחמד ביותר -- ואולי אם יש מדפים אז לא צריך קיר -- שיהיה משהו שמסתיר -- אבל אווריריאני הייתי ממליצה לעשות קיר מול הדלת מרחק של 1.5 מהדלת באורך של 1.5 ולשים כמה מדפונים פינתיים של נוי וזה יוצר סוג של מבוא לבית.
מצטרפת לבעיתיות של דלת השירותיםיותר מפריע לי שהדלת של השירותים מול הכניסה,
תחשבי על השלב של גמילת ילדים ושכנה בדלת???
בשביל למצוא פתרון נכון לשירותים צריך לראות את כל הדירה.
לגבי שאלתך אפשר למקם מול הכניסה "עמודים" עם רווחים בינהם,
מצ"ב תמונה להשראה (לא שלי)
אני הייתי קודם כל מערערת על הרצון להוסיף את הקיר,
מעצבים היום דוגלים במינימום קירות, לתת אור ומרחב,
בבתים ישנים יש קיר מול הכניסה ואני מכירה הרבה ששוברים אותו בשיפוץ כי זה מיושן,
השירותים בנויים, אנחנו גרים בדירה שנתיים. דווקא החסרון של השירותים בכניסה התגלה כדבר הכי פרקטי בדירה. אנחנו מארחים הרבה ואורחים לא חייבים לשוטט בכל הבית כדי לבקר בחדר השירותים.אם השירותים עדיין לא בנוי אפשר פשוט להפוך אותו ולתת כניסה מכיוון המסדרון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: