את יכולה לתת את הקישור שניפתח לך שאת לוחצת סקור אפשרויותיש לי אנטיוירוס אסט נוד 32, בתשלום מלא ובתוקף,
ובשבוע האחרון, מופיעה לי ההודעה הזאת:
מה אני אמורה לעשות, תמיד אומרים שלא כדאי להתקין עדכונים של וינדוס?
את יכולה לתת את הקישור שניפתח לך שאת לוחצת סקור אפשרויות
א. ביקשתי את הקישור לא תמונה פשוט להתיק את הקישור ולהדביק כאן
אני חושב שתעשו עידכון למחשב עד לעדכון האחרון של הוינדוס 7End of Life | ESET Online Help
help.eset.com
בדיוק מה שכתוב שםאתה יכול להדריך אותי בדיוק מה לעשות?
בשמחה רבה@גיחצי שפומפה המון תודה!
פעמיים ניסיתי, וזה התוצאה:בדיוק מה שכתוב שם
לחץ על תפריט התחלה > לוח הבקרה > מערכת ואבטחה > Windows Update > חפש עדכונים ולאחר מכן לחץ על התקן עדכונים
תנסי ללחוץ קבל עזרהפעמיים ניסיתי, וזה התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 737065
לא קורה שום דבר למחשב אם עושים RESET?יש כלי לעשות RESET למערכת העדכון כדי להחזירה לחיים מחדש....
Reset Windows Update Tool | Troubleshooting for Windows Update | Repair System Files, Registry, and Winsock
Improve your Windows Update experience with this all-in-one tool. Reset the Windows Update Agent, delete temporary files, repair system corruptions, scan and replace corrupted files, fix invalid registry values, and reset Winsock settings with ease. Say goodbye to Windows Update issues and...wureset.com
עוברים בתפריט לDOWNLOADS ומורידים את הקובץ למערכת ההפעלה שלכם (WIN 7)
ויש 2 סוגים או 32 ביט או 64 ביט.
לא קורה שום דבר למחשב אם עושים RESET?
תודה על המידע, מלחיץ אותי מדי לעשות את זה שאני לא כ"כ מבינה במערכות הפעלה, והאם אני גורמת נזק וכו'.זה מיועד עבור RESET למערכת העדכון.
עוד משהו שאל אותי וצירף לי תמונה
ואפשרות מס' 2 היא RESET רק למערכת העדכון של WINDOWS
אפשרות 10 היא לחיפוש עדכונים
ורק תזהרו לא ללחוץ על ה13 כי זה באמת אתחול כל המחשב.
קיבלתי את אותה הודעה, ומבדיקה שערכתי מול הטכנאי - כל הנראה מה שהם באאים לומר שהמערכת שלהם תפסיק בקרוב לעבוד עם גירסה של ווינדוס 7 - ועליכם לשדרג לווינדוס 10, מצורף ההודעה הנלווית שלהם.יש לי אנטיוירוס אסט נוד 32, בתשלום מלא ובתוקף,
ובשבוע האחרון, מופיעה לי ההודעה הזאת:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: