הזמנתי חבילה מנקסט ב180 ש"ח וקיבלתי הודעה שממתינה לי חבילה בדואר ועלי לשלם 90 ש"ח מס.
מזה יכול להיות??
מה עושים במצב כזה?
מזה יכול להיות??
מה עושים במצב כזה?
ממש לא! נראה לך?!למה בעצם נקסט מזכים על מכס?
אני יכולה להזמין קניה בסכום גבוה על סמך שאם יתפסו את החבילה אני יזדכה עם נקסט
ניסיתי להתכתב בצ'אט עם דואר ישראל והם אמרו לי לבדוק מול המכס. ניסיתי להתקשר ובלתי אפשרי, אין מענה. השאלה האם בדואר ישחררו את החבילה אם אומר להם שהסכום נמוך? כשאת הלכת לאסוף את החבילה הגעת וביקשת את החבילה בלי להתייחס להודעה על תשלום המס?גם לי קרה לפני שבוע
פניתי דבר ראשון לנקסט ואמרו לי לשלם ולשלוח להם את החשבונית והם יזכו אותי על המכס
במקביל התכתבתי בצ'אט עם דואר ישראל ולאחר בדיקה הם שלחו לי במייל שהפריט לא חייב במכס ואני יכולה להוציא אותו.
ליתר ביטחון הדפסתי את התשובה שלהם ואיתו הלכתי לדואר (מסרו לי את החבילה, בלי בעיות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: