שעת התחלת הלויה היתה ב3:30,
עמדתי בפינת הרחובות חזו"א נחמיה, והמתנתי להספדים ולהלוויה.
לא היו רמקולים והכביש היה שקט ועמוס אנשים,
אחרי רבע שעה הופר השקט כשאחד השכנים הוציא בוקסא מחלון ביתו עם שידורי 'קול ברמה'.
שכן ממול הרגיש שהוא גם רוצה לעזור אז הוא הוציא בוקסא אבל שם שמעו את שידורי 'קול חי'.
התחנות אמנם היו בשידור חי, אבל בינהם היה איזה דיליי, מה שמנע את היכולת להפריד בין פרשנותו של שדרן בערוץ זה מול הספד אחד הרבנים בערוץ השני.
וזו היתה האופציה לשמוע את ההספדים ברחוב חזו"א.
עמדתי בשמש שעתיים ופתאום שוטרים דחפו אותי ורצו לאורך הכביש, בדיעבד מתברר שאז המיטה עברה.
תכל'ס, ההלויה שלי היתה עמידה ברחוב שקט שעתיים, כמה דחיפות, וחזרה למתחם האוטובוסים.
איפה ערית בני ברק? היכן הם אנשי דגל התורה? מה כל כך קשה לסדר הגברה נורמלית ואפילו מסכי ענק?
למה אי אפשר לעדכן במצב?, עכשיו המיטה יוצאת עכשיו מגיעים לחזו"א וכו'?
אשתי ישבה בבית מול מחשב וחוותה את ההלויה הרבה יותר ממני.
פשוט, זלזול.
זלזול בציבור, זלזול ברבנים המספידים, זלזול בכבוד התורה.
עמדתי בפינת הרחובות חזו"א נחמיה, והמתנתי להספדים ולהלוויה.
לא היו רמקולים והכביש היה שקט ועמוס אנשים,
אחרי רבע שעה הופר השקט כשאחד השכנים הוציא בוקסא מחלון ביתו עם שידורי 'קול ברמה'.
שכן ממול הרגיש שהוא גם רוצה לעזור אז הוא הוציא בוקסא אבל שם שמעו את שידורי 'קול חי'.
התחנות אמנם היו בשידור חי, אבל בינהם היה איזה דיליי, מה שמנע את היכולת להפריד בין פרשנותו של שדרן בערוץ זה מול הספד אחד הרבנים בערוץ השני.
וזו היתה האופציה לשמוע את ההספדים ברחוב חזו"א.
עמדתי בשמש שעתיים ופתאום שוטרים דחפו אותי ורצו לאורך הכביש, בדיעבד מתברר שאז המיטה עברה.
תכל'ס, ההלויה שלי היתה עמידה ברחוב שקט שעתיים, כמה דחיפות, וחזרה למתחם האוטובוסים.
איפה ערית בני ברק? היכן הם אנשי דגל התורה? מה כל כך קשה לסדר הגברה נורמלית ואפילו מסכי ענק?
למה אי אפשר לעדכן במצב?, עכשיו המיטה יוצאת עכשיו מגיעים לחזו"א וכו'?
אשתי ישבה בבית מול מחשב וחוותה את ההלויה הרבה יותר ממני.
פשוט, זלזול.
זלזול בציבור, זלזול ברבנים המספידים, זלזול בכבוד התורה.